Sivilceli Ciltler İç çamaşırı çekimim :/

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Bicigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
162
0
46
İzmir
kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum doğru yere taşınırsa sevinirim kusura bakmayın şimdiden.İÇ çamaşırı çekimim var ama popmda bir sürü sivilce ve izler var ne yapabilirim de kapatabilirim veya geçirebilirim (

dalga mı geçiyorsun acaba
bir defa öyle çekimlerde photoshopla bütün kusurlaarı düzeltiyorlar çektikten sonra bunu nasıl bilmiyorsun ki hem çekimin varmış

spray taning diye birsey var canim, sen kendinde gidip alabilirsin ama profesyonel birine yaptirirsan, vucudundaki damarmis, catlakmis, izmis hepsini kapatir.. internetten arastirabilirsin..

Arkadaşlar biliyorum herhalde bu işi yapıyorum ama fotoğrafçının karşısına bu şekilde çıkmak istemiyorum

arkadaş bir şey merak etmiş sormuş, kimseye bir hakareti zararı terbiyesizliği yok... bu tür mesajlar gereksiz... kalp kırmaya değmez..

cekimde popo acik mi kaliyor...

güzellik yarismasi icin sanirimda ic camsiri tanga tipi filan mi?

yani ben mayoyla filan cekiyor diye biliyordum simdi farkli sanirim

Ya arkadaşlar neden bu kadar tepki verıyorsunuz bazı konulara
kızcagız dogru yeremı konu actım acaba dıye yazmıs zatenn
.......
Ayıptır yaa bılen varsa kıza cvp versın yoksada bosu bosuna yorum yazmayın eleştirip durmayın
....

Bu resimlerin,güzellik yarışması için çekildiğinden emin misin ?

Birkaç ajansın sayfasını incelemiştim.Kızların resimleri modellik için değil de başka amaç için çekilmiş gibiydi.
Resimlerin nerede kullanılacağından emin olmanı tavsiye ederim.

Benden bahsediyorsanız amacım eleştirmek doğru ama kinayeli yoldan,insanların bundan çok daha büyük problemleri var siz de bilirsiniz ki..Kafaya taktığın bu olsun anlamında söyledim..
Sizin cevabınız da konu dışı ..Tartışma ortamı yaratmayın lütfen..

Bu konuda ne kadar yardimci olabilirim bilmiyorum, ama sivilceli bölgeyi örten birseyler
giydigin takdirde belli bile olmaz.
Etek, pantalon gibi seyler.

arkadaşlarda tavsiye etmişler zaten,sprey şeklinde fondotenler var,
eczanelerde ve kozmetikçilerde bulabilirsin fiyatı 50 tl.

Güzellik yarışmalarına giren tanıdıklarımdan öğrendiğim kadarıyla iç çamaşırları ile çekim yok... Belki değişmiştir diyeyim ...:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda ne kadar yardimci olabilirim bilmiyorum, ama sivilceli bölgeyi örten birseyler
giydigin takdirde belli bile olmaz.
Etek, pantalon gibi seyler.

Valla güldürdün beni çok şeker ya
Mayo çekimi varmış giyse de çıkaracak
Bence tedavi etme yolunu denemeli.Bu akşamdan sivilce kremi sürerse yarın biraz düzelir.
Sprey kapatıcı yardımıyla da günü atlatır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…