• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ibsden bıktım

cindirella0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
2
0
36
Kocaeli
merhaba . benim sorunum ibs . küçüklüğümden beri kabızlık sorunu yaşadım hep . hala daha var . sürekli tuvaletim varmış hissi var ve tam rahatlayamıyorum . sürekli gazım var ve tutamıyorum . doktora gittim genel cerraha. bağırsaklarıma film çekildi . aşırı kabızlık görüldü. sebze ye lifli gıdalar ye dendi . sıcak duş al dendi . ilaç verildi . ve düzenli saatlerde tuvalete otur dendi ve makatımda çatlak varmış . bu benim sosyal hayatımı çok etkiliyor artık bıktım . makatımda baskı oluyor bazen ağrıyor. genel cerrah kolonoskopi yaptırma bence dedi . aşırı kanamalarda yapılır dedi.emin de olamıyorum . valla ağlıyorum sürekli . bıktım artık . yok mu bunun çaresi. evimdeki tuvalet de klozet lanet olsun .

ayy canım ya seni çok iyi anlıyorum bende de var ibs çok zor benimde karnım şişiyor bazen iki aylık hamile gibi kocaman oluyor arkadaşım klozet daha da kötü yapıyor fazla ıkınmaktan basur olursun ona da dikkat et allahım şifa versin:16:

Back