İbrahim Tatlıses sizce nasıl bir talkshowcu?

noliii yaa yıldız tilbeye ne demiş biri banada anlatsın
iboya gelince oldum bittim sevmem nefret ederim tahammülüm yok o adama karşı ukala şey...

Canım yıldız tilbeye seni pez......in elinden ben kurtardım demesinden tutta program öncesi jiletle epilasyon yaptığına kadar herşeyi söyledi. Şaşmamak lazım çünkü demet akalın için o nasıl binici olduğumu iyi bilir, hülya içinde ona raket tutmasını ben öğrettim demişti, rezil adam.:kızgın::kızgın::kızgın:

Canım yıldız tilbeye seni pez......in elinden ben kurtardım demesinden tutta program öncesi jiletle epilasyon yaptığına kadar herşeyi söyledi. Şaşmamak lazım çünkü demet akalın için o nasıl binici olduğumu iyi bilir, hülya içinde ona raket tutmasını ben öğrettim demişti, rezil adam.:kızgın::kızgın::kızgın:

:1shok::1shok::1shok:

Hepinize katılıyorum kızlar... eşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşektir demişlerÇok üzgünüm çoook

Aama şuda varki ben çok güldüm, hani basına röportaj verirken anlatıyodu yaa;

Abi içeri bir girdim kaldırmış kolunu hart hart hart, bunedir abi yaa:roflol: :roflol:

Acayip güldüm yaa hala aklıma geldikçe kahkahalarla gülüyorum :sm_cool: yok böyle bişe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 koptum hart hart hart

tekrardan baslıyormus programm -tatlicadiarzu-
Gercekten yoklugu cok bellıydı canım,ıbo olmayınca tv nınde tadı kalmamıstı zaten.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Töbe töbe..ıboya ıyı reklam oldu tilbe olayı,ıyı degerlendırdı fırsatı ..

Bana göre bir talkshowcu değil türkücü..
Dinlemiyorum da izlemiyorum da.
Ailecek izlenebilecek bir program olmadığını da en son yaşanan olayda gösterdi..
Bayhan izlemeyi tercih ederim eğer böyle bir koşul olsaydı..

tekrardan baslıyormus programm -tatlicadiarzu-
Gercekten yoklugu cok bellıydı canım,ıbo olmayınca tv nınde tadı kalmamıstı zaten.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Töbe töbe..İboya ıyı reklam oldu tilbe olayı,ıyı degerlendırdı fırsatı ..

ben biliyordum bu adam yeniden başlar bu programa diye. uyuz oluyorm ya:kızgın:

iğrenç bir adam yaa
böyle birşey olamaz
gerçekten birilerinin elinden kurtardıysan bile bırak sana kalsın :mymeka:
bir iyilik yaptıysan ilk kavgada yüzüne mi vurulur ayıp yaa ayıp
neyse yine sinir katsayım yükseldii:enbuyukkk:

Şimdi de millet vekili olmayı düşünüyormuş. Bi de seçilirse bizimi temsil edecek şimdi :oklava::oklava::oklava:

Kendisini bırakın başarılı bir show men olarak görmeyi,beyfendi ve sanatçı olarak dahi göremiyorum.
Tamam Allah vergisi bir ses var,amenna ve saddakna,ama sadece Sesle olay bitmiyor..
Sahne adabı sıfır
ıletişim sıfır
Diksiyon sıfır
Reklam bol
Kabadayılık bol
Ahkam kesmek oohooo bol bol..

bence sosyal bı atık..herkezın çektıği sıkıntılar var ama bı coğu bunlardan rant sağlamıyor..her kanalda ağlamıyor..iyi oldu isabet oldu kapanması...

Bir bayan olarak yıldız tilbeye söylediklerinden dolayı kendisini bende kınıyorum.Sonuç olarak o bir bayan ve bir kız çocuğu annesi.Ekranlarda bu şekilde konuşması çok yanlış.Sayın tatlıses vakti zamanında urfada oxword vardı da bizmi okumadık demişti.Peki urfada delikanlılıkda mı yoktu ki hiç nasiplenmemiş.

baska ne denir ki ..

her kelimene, harfine, cümlene katiliyorum !! :enbuyukkk:

cahillikte son nokta !!!!

sesini beğeniyorum ama kendısınden nefret ediyodum kendını bişey sananLarın başında gelıyoo :S madem çağırıyorsun konuklarına saygın olsun :s

sewmıyodum iyiki kalktı talkshowcunun t si bile olamaz .ona böyLe bir ünvan vermeye yeltenen warsa Beyazıt gibi talkshowcularımıza hakaret etmesnler. bidaha program yapmasınıda istemem bizi küçük düşürmekten başka birşey yapmıyo

kızlar programın bittiğini sizlerden öğreniyorum o derecee ilgiyim:1closedeyes:
bir insan kırsal bir kesimde doğmuş tabiri caizse cahil insanların elinde yetişmiş,açlık sefalet çekmiş olabilir fakat kendini geliştirmek onun elinde olan birşeyfisfisfis
ibrahim tatlıses ALLAHIN şanslı kullarından fakat o bu şansı değerlendirermiş sanıyorki halk onun kaba saba mağara kaçkını hareketlerine bayılıyor halbuki azmedip biraz kendini geliştirseymiş lahmacuncu açıcağa yere halk onu takdir ederdi tabikide:bbo:örnekleri çok mesela mahsun kırmızıgül geç olsada yaptıkları filmlerde başarlı olduğunu kendi adıma düşünüyorum ve tebrik ediyorum onu:lepi:
hele yıldız tilbeyle yaşanan durum tam bir trajedi ona yorum bile yapamıyorum nekadar ayıp ve nekdar komik duruma düştü yazık insanlıktan nasibini almamış bi süre öncede bir bayanı benzincide döverken görüntülenmişti..

Son düzenleme:
Sesine diyecek bir şeyim yok ... Amma ve lakin , insan olarak hiç hazzetmediğim bir şahıs kendileri...

İbo şov da iyiki kalktı ya hiç sevmiyordum programını da... Kaba saba konuşmalar ,konuklara (hele ki

bayansa) sırnaşmalar , yok bilmem annesine mikrofonla saçma sapan şeyler söylemeler...:dilcikar:

Yıldız Tilbe de bana hiç normal gelmiyor zaten... Tavırları , konuşmaları çok rahat... Eğer sanatçı

tanımında "örnek olmak varsa " bunlar sanatçı kapsamına girmiyor bence yasakkelime

Back