İbrahim Tatlıses sizce nasıl bir talkshowcu?

nergis55

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
2.096
6
681
Diğer
Yıldız Tilbe ile yaşanan tartışmaların ardından, iboshowun yayından kaldırılması ve ardından gelen polemikler hakkında görüşleriniz ve tatlısesin tolkshowculuğu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?Paylaşalım mı?

bu işi bırakması yerinde bir karar....
dayanamıyordum artık onu ekranda görmeye...

ben programi varkende seyretmiyodum zaten simdide cuk olmus tam hisabet ohhhhh cünkü iyice abartdi artik kendini bile bilmiyo

nefret edilesi bir cahilliğe sahip
cahilliğinden haberi yok dünyanın en iyi bileni gibi kameranın içine kadar girip kendi kendine ahkamlar kesiyor, tehditler savuruyor, duygu sömürüleri yapıyor. kendi çapında dünyanın hakimiydi haspam

Bir bayan olarak yıldız tilbeye söylediklerinden dolayı kendisini bende kınıyorum.Sonuç olarak o bir bayan ve bir kız çocuğu annesi.Ekranlarda bu şekilde konuşması çok yanlış.Sayın tatlıses vakti zamanında urfada oxword vardı da bizmi okumadık demişti.Peki urfada delikanlılıkda mı yoktu ki hiç nasiplenmemiş.

oksijenimizden çalan gereksiz varlık en kötü dileklerimi yolluyorum buradan kendisine

bir daha kamera karşısına geçemiyesice bırakın talk show yapmayı tamamen yasaklanmalı bu adam hatta belki vatandaşlıktan çıkarılmalı:) sürgüne gönderilmeli ciddiyim ama

amma doluymuşum

yerınde bı karar oldu programın bıtmesı tesadufen dahı olsa o suratı gormek ıstemıyorum sahsen

çok iğrenç bir insan... midemi kaldırıyordu... çok iyi olmuş bence.. yeter yaaa....

Adam değil salya sümük herif iğrenç tiksinç ve bilimum mikrop cinsi mümkünse evine kapansın ağlasın topluma zararlı biri zaten bunu bulup ünlü yapanın aklına şaşmak lazım...

Eskiden onun hayraniydim,ama cok eskilerden.Sesi muhtesemdi.Ama adamin
yasi ilerledikce kafayi yedi.Yanindaki calisanlarina da nasil davrandigini gördüm.
Herkesi asagiliyor.Zaten iki kadinini vurdurmasida cabasi.

o adamın aglamasından tut...ilkeyi sevmesınden tut.....cok bil.işliginden herşeyinin sahte ve yapmacık oldugu kanısındayım.......
hiç bir zaman sevmedım..........tam bır mafya......
sesi güzel bazı şarkıları cok güzel ........talkshow ...sunuculuk igrenç...........

noliii yaa yıldız tilbeye ne demiş biri banada anlatsın
iboya gelince oldum bittim sevmem nefret ederim tahammülüm yok o adama karşı ukala şey...

Gerek ibrahim tatlises gerek yildiz tilbe ikisinide görmeden sadece bazi sarkilarini dinlemeyi tercih ettigim "sanatcilar"

Talk showunu oldum olasi izlemem...zaten bir talk show denmez o adamin yaptigi programma...

Fakat samimi söylüyorum yildiz tilbede cok öyle süper denilecek bir karektere ve kisilige sahip degil kanimca...hatta bence cidden rahatsiz bir insan...ehh hali ile ikitane böyle rahatsiz bir araya gelince olan olmus iste...

Gülsüm Sultan'a katılmakla beraber Ibrahım Tatlıses'i kınıyorum..Gerçi Yıldız Tilbe'de cok düzgün denemez,ruhsal bozuklugu var o bayanın ama ne olursa olsun kameralar karsısında bır bayanın mahremınden kişiliğine kadar asagılaması cok çirkindi..Hıc ızlemedım programını,gördükçe zap yapıyordum o yuzden kapanması isabet olmuş..

herkez işini yapsın.tolkshow senin neyine izleyicinin sinir kat sayısını yükseltmekten başka yararlı bir seyi yok.kendini hiç geliştiremedi.şarkılarını dinlemeye doyamam ammmaa konusmaya başladımı nereye zaplayacağımı bilemem.hadi ibocum.şöhret para her şey demek değil bizler senin yanlızca ve yanlızca şarkılarını seviyoruz.az konuş çok söle ki küçülme gözümüzde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…