ibrahim tatlıses ne demiş?

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.578
13
Bir de 'Kadından Sorumlu Bakan' olmayı düşünüyormuş !

doğru demiş adam kendini bilen kadın erkekle eşitim demez ondan üstünüm der :)

cevabını iyi aldı kim kimden üstün gördü ula o kadar hanım olmasa arkasında kendisi kimmiş ukala şey

Leyy ley şebbnii gulu gulu :)=)))))))))))))))))))

açıkcası eşitmiyiz bilmemde baya çeşitiz:))))))))

bu adamı sewmem ama bence haklı.
kadınla erkek hiç bir zaman eşit değildir ve olamaz

kendinden sorumlu olsun ailesinin sorumluluğunu alsın yeter bence sadece şarkı söylesin yeterince bakan var gençlere ihtiyacımız var jeyyar

kendini bilen kadın erkekle eşitim demezse; kendini bilen adam da kadından sorumlu bakan olacam demez...

ya burda komik olan ne bilionuzmu bence "nefis bi belgesel hikaye" yazması yukarda..bu onun nekadar hayvansı konuştuğunun belgeseli galiba öyle algıladım ben hahahahahah

bu adamdan nefret bile edemiyorum nefret kelimesi çok az kalıyor duygularımı ifade etmede......

eşit olduğumuzu kim söylemiş ki zaten
evet eşit değiliz
çünkü biz onlardan üstünüz :mymeka:
ayrıca bu kıroya kalmamış bunun muhakemesini yapmak
o önce kendine baksın :dilcikar::dilcikar:

allahım yaaaa..bu adam mümkünse hiç konuşmasın sadece şarkı söylesin ..gerçekten aşırı saçmalıyo...

laelaelaelaelaeo kadar şımardıki imparator imparator diye diye kendini sezar sanıyo:roflol::roflol::roflol:

şimdi kesin olur kadından sorumlu bakan:)
aseneya yapmadığı etmediği hakareti bırakmadı ama kadından sorumlu bakan olacakmışşşşşşşşşş. bundan kadından sorumlu bakan olursa kadınların halini düşenemiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…