Benim belirli bir sorunum yoktu zira esiminde yok mail atmistim saracogluna bu kurun bircok seye faydasi oldugunu soylediler o sekilde basladim.kuru satin aldigimda yaninda kullanim asamalari yazan bit kagit veriyorlar.kafamiza gore yapmiyoruz siralamayi.arada hormon tahlileri yaptiriyorum.o sekilde.istedigini sorabilirsin merak ettigin
Merhaba
Ben bu ay doktora gideceğim. Benimde sanırım geçen sene mayıs hazirandan beri olmuyor.
Benim tüpüm tıkalı diye int bulduğum saraçoğlu' nun videosu vardı. Ona göre uyguluyorum ben. Video da soran kişiye tüp için;
15 gün soğan sonra brokoli en az 1 ay sonra en az 1 ay testeredişli aslanpençesi çayı öneriyor.
Bende aslında şuanda bunu yapmaya çalışıyorum.
Sende de acaba tüp tıkanıklığı var mı diye merka ettim.
Ben aradım saraçoğlunu bana bu kürü önerdiler sorunuma karşılık.
Geçen sene kontrol amaçlı birkaç tetkikimde değerlerim fsh, amh, e2 çok parlak değildi.
Seninde acaba bu değerlerinde sorun mu var acaba?
Müşteri hizmetlerine değerlerimi söyledim yine aynı kürü söylediler.
Kullanan kişi olarak sende faydasının olduğunu düşündüğün nokatlar oldu mu acaba?
Mesela hormonal durum,
Varsa tüp tıkanıklığı,
Yumurta kalitesi,
Adet miktarı gibi,
Adet sancısı varsa azalma vs gibi
Yada adet gecikmesi yaptı mı bu kürler?
Mesela benim adetimde çok az oluyor. Hekime sordum sorun yok diyor ama kimle konuşsam kendimle aynı yaş civarında benimki az oluyor onların yanında. Acaba seninde bunun gibi bir problemin var mıydı? Faydası oldu mu?
Çok sordum. Ama Sana zahmet olmazsa eğer bana da bu konulardaki tecrübeni paylaşabilirsen çok sevinirim.
Çok teşekkürler
İnş tez zamanda hayırlısı ile sağlıkla bebeğin olur inş. Rabbim aratmasın çok zor bir durum şu yaşadığım.