arkadaşlar ben 7-8 senedir çocuk için uğraşıyorum. En başından 1 hafta önce yaptırdığım teste kadar sonuçlar mükemmel. 2 kez tüp denendi. 5. Gün embriyosu ve kaliteliydi..
Ancak ne yaparsam yapayım. Ol-mu-yor. çevre , aile baskısı yaşanılan sıkıntılar, her ay adet olunca hissedilen kalp ağrısı bunlardan hiç bahsetmiyorum bile. Kabullendim ben bu durumla yaşamayı, dua ediyorum allah'tan güç ve sabır diliyorum.
Bir yandan da inancımı kaybetmeden denemeye devam ediyorum.
Mart ayında ibrahim saraçoğlunun sitesinden kolay hamile kalma kürü aldım. Bu kürde 2 farklı bitki var. Her bitkiden önce soğan kürü yapıp hiç ara vermeden bitkiye geçiyorsunuz.
Fakat bu da işe yaramadı. Geçen ibrahim beyi yine aradım. Bana başka bir kür daha verdi. Bu arada artık ibrahim saraçoğlunun sitesinde satılmayan şey yok gibi maşallah.
Bir yandan bilmediğim ot çöp ne bulduysam içmeye devam ediyorum , bir yandan da olacağı varsa olur boşver diyorum ama boşveremiyorum işte.
Sonuç olarak yeni kürlere başlamam lazım ama o soğan küründen bıktım nefret ettim, hazırlaması ayrı dert içmesi ayrı dert. Heleki çalışan kadınlar için.
Sorum şu saracoglunun web sitesinden bu tarz kür alıp hamile kalmayı başaran var mı ? Yoksa ben yine akınıtya kürek mi çekiyorum.