Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ibrahim saraçoğlu-Göbek yağlarını eritmek için
- Konu Sahibi eylul77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım baska bır formda emzırırken lahana suyu ıcen arkadasın bebegı 1yerıne 3kere altını degıstırmeye basladıgını yazmıs ayrıca gaz sorunuda yapıyormus bebeklerde kullanma derım bebegın emmeyı bırakana kadar..opuyorumnanaktan
emziren anneler siz içmeyin lahana çok fazla gaz yapıyor bebeklerinize yazık emzirmeyi bıraktıktan sonra herşeyi deneyebilirsiniz bende yaşadım biliyorum hemen vermek istiyor insan kilolarını ama sizin sadece bebeğinizi düşünmeniz gerek
kizim ugruna birazdaha dayanilicakk artik bu kilolaraaa...
sagolun kizlar - gaz ve ishali bende duymustum o yüzden sordum...
yaaa kızlar bende lahana suyuna başladım 4 gün oldu deişiklik beklemiyorum okadar zamanda ama
acayip şişlik yaptı tabii 3 litreye yakın su da içiyorum inşallah şişlik geçicidir de veririm kiloları tartılınca yazarım dua edin bana....
canım lahana şişkinlik yapıyor merak etme geçici inş sonuç alırsın..opuyorumnanaktan
Ya bisi sorcam bende bugün basladim 4kg zayiflamam lazim sabah ac karnina ictim sonra normal kahvaltimi yaptim ama az herzamanki gibi...Eeee bunun devami nasil olcak???
konuyu okuyupta yazsaydın nasıl olacagını sormana gerek kalmazdı sengözlerimebaksanab
yaaaa kızlar bi hafta oldu lahana ya başlayalı tık yok ya....nerde hata yapıyorum beeen....yok olmuyor kilolar gitmiyoooor
canım ben tadından dolayı bırturlu baslayamadım ama arkadasım bununla cok guzel kılo verdı.baslayabılırsem sana yardımcı olabılıcem:)))tam olarak nasıl yapıyorsun.bırde ben besıbıryerde cayını karısık almıstım ve hıc bır ıse ysaramadı butun bıtkılerı ayrı ayrı alıp kendın karıstır bence.opuyorumnanaktan
ben de sadece lahana kaynatıyorum..ama dediğim gibi daha bi faydasını göremedim.yediklrimi kıstım hareket de yapıyorum ara ara çörek otu sirke hepsini yapıyorum işte...acaba brb yapmamak mı lazım..bir de lahana suyunun böbreklere zararı varmış dediler ama inanmadım çok fazla...
opuyorumnanaktanŞu karındaki yağlardan kurtulamıyorumboshayallersmile
gerçekten işe yarmı yaf :uhm: