Kızlar saraçoğlunun krem ürünlerini henüz alamasam da eşek sütü sabunu,üzüm çekirdeği yağı ve tıbbi amaçlı üretilmiş kurutulmuş lavantasını aldım.öncelikle benim hedefim gözpınarlarımdan aşağı doğru olan minik yağ bezeciklerini yok etmekti.bunun için lavanta kürünü uygulamaya ve gün aşırı göz altlarıma üzüm çekirdeği yağı sürmeye başladım.3. Gün sol göz altımdaki bezelerin mucizevi bi şekilde kaybolduğunu gördüm.sağ gözümün altındakilerde ise azalma çok azdı.bugün 8. Günüm sol göz altımdaki bezelerin yarısı gitti diyebilirim ama sağ göz altımda henüz o kadar azalma yok.saraçoğlu 15 er günlük kür uygulamasıyla 45 gün yapılmasını söylüyor.zaten lavanta çayını demleyip içmek en kolay iş.cildinizde hafif leke sorunları ve yağlanma gibi sorunlar varsa kesinlikle öneririm.anlayamadığım bi şekilde cildim düzene girdi hemde bu kadar kısa sürede.eşek sütü sabununu kullanmaya başlamadım henüz onu da kullandıkça yorum yazarım.bu arada kürü yapmayı düşünenler aktarlarda satılan ucuz lavantayı almasınlar.tıbbı amaçla üretilmiş olmalıymış bitki.eczanelerde de satılıyormuş.zaten alınca aktardakinden farklı olduğunu içinde çöp sap toz olmadığını göreceksiniz.kokusu da kat kat yoğun.aktarlarda etiketsiz satıldığı için içine değişik otlar karıştırılıp satılabiliyormuş.bi eczaneden alın derim yada saraçoğlundan.