evet bende merAK ediyorum bende sivilcelerim için cilt bakım ürünü aramaktayımmerhaba,Prof Saraçoğlu cilt bakım ürünlerini (gece -gündüz kremi,leke giderici krem,siyah maske vb) kullananlar deneyimlerini yazabilir mi? Kime sorsam bilgim yok diyor çok bilinmediğinden mi tercih edilmediğinden mi anlayamadım. Yardımcı olan olursa çok sevineceğim
Adı neymiş acaba aklınızda mı?şu siyah maskeyi merak ediyorum tanıdığım kullanıyor çok memnun
15 günde lekeleri gideriyor sonra ölü cilt gidiyor
kullandıkça cilt tonumu açıyor her banyodan önce sürüp öyle yıkanıyorum pamuk gibi falan diyor
kendi sitesinden almış fiyatı 45 tl
Teşekkür ederim, sitesini biliyordum da ürünü bilmiyordum.http://www.profsaracoglu.com/arama?q=siyah+maske bu siteden alınıyor
Günaydın kızlar buralarda yeniyim sormak istediğim bende ibrahim saraçoğlunun soğuk pres incir çekirdeği yağını kullanmak istiyorum ama aranızda yardımcı olabilecek biri var mı kullanan vs...
Sayfa uyumuşSaracoglu nun yüz kremini kullanan varsa yazarsa cok guzel olur..
Ben incir kürünü yaptim ve cok guzel faydalandim.
Siyah maskeye gelince... Benim kullandigimin icinde o kadar cok zararli kimyasal vardi ki(paraben gibi) faydasi bu zararin yaninda devede kulak yani.
Magazası mı varmış? Ben sadece internet sitesinden satilıyor diye biliyordum. Nerede acaba mağazası? Gündüz kremini denemek istiyorum ben de gündelik olarak ama fiyati cok yuksek suan. Bir de uzum cekirdegi kremi cikmis yeni onu da merak ediyorum.İncir çekirdeği değil ama üzüm çekirdeği yağını kullanıyorum. Hem göz altıma,hem yüzüme hem de saçlarıma. Çok memnunum. Bence düşünmeden al. Adamı biraz antipatik bulsam da her söylediği işe yarıyor.
Gündüz kremini kullandım ben. Pırıl pırıl canlı yapıyor. Benim akne sivilce sorunum yok çok şükür,ama t bölgem yağlı. Düzene soktu diyebilirim. Düzenli kullanmadım hatta buna rağmen fark yarattı.Denge sağladı yüzümde. Siyah maskesini kullanmadım. Mağazasına gittim kalmamıştı. Çok satıyormuş. Ablam güneş kremini kullanıyor çok hassas ve yağlı cildi o da çok memnun. Kremi başarılı diyebilirim kendi adıma.
Magazası mı varmış? Ben sadece internet sitesinden satilıyor diye biliyordum. Nerede acaba mağazası? Gündüz kremini denemek istiyorum ben de gündelik olarak ama fiyati cok yuksek suan. Bir de uzum cekirdegi kremi cikmis yeni onu da merak ediyorum.
Canim yuzune hangi yagi uyguluyorsun? Siyah noktan var mi bi deEvet mağazaları var ama her ilde yok sanırım. Baxı eczanelerde de satılıyor. İzmirde alsancakta mağazası prof saraçoğlu. Ben üzüm çekirdeği yağını kullanmaya başladığımda yoktu kremi. Yeni çıkmış. Yağının faydasını gördüm bitince denerim belki kremini. Yağ kullanmak ucuza geliyor tabi. 2-3 damla tüm yüze yetiyor. Hatta saça bile o kadar az yetiyor. Bir şişe aldım 1 senedir bitmedi.