merhaba arkadaşlar bilirsiniz ibiaru arkadaşınızı dün doğumu yaptı ve kızı oldu 38.haftalıkken doktoru sezeryana aldı.bende dün arkadaşımın doğumundaydımm akşam üzeri 17de ibiaru gitti doğuma ve 17.30 da ezgisi geldi odaya kızlar maşllah çok tatlı bir bebişi oldu sanırsam 3.300gramdıı saat 18.00dede ibiaru çıktı ameliyathanedenn ve bebişini kendine gelir gelmez emdirdi ilk defa.bugün akşama sanırım çıkacaklardı hastaneden ikiside çok sağlıklı arkadaşlar allah sizlere ibiaru arkadaşımız gibi sağlıklı doğumlar yaşatsın a.s.
Iyi akşamlar arkadaşlar hepinize çok teşkr ederim güzel dilekleriniz için.daha yeni firsat buldum yazmaya.6 ekimde beklemediğim bir anda kizim geldi kontrole diye gitmiştim bebeğim ters olduğu için doktor beklemeye gerek yok dedi ve yatişimizi yapti hastaneye.saat 5te doğuma girdim 1 saat içinde kizimda bende çiktik.sezeryan oldu doğum sonrasi biraz zordu ağrilar falan.ama hepsine değer dünyalar tatlisi bir kizim oldu allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu herkese tattirsin.bu arada tavsiyem yapabiliyorsaniz normal doğum yapin sezeryan biraz zor.hepinize hayirli doğumlar.hepiniz bebişlerinizi sağlicakla kucağiniza alirsiniz inşallah.sevgiyle kalin.