İbb yüzme tesislerini kullanlar

pazetlibertas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
11
3
1
26
ibb ekremciğim spor yapalım diye daha düşük fiyatlarda spor salonları ve alanlarından yararlanmamızı sağlıyorlar bende yüzmeye gitmek istiyorum lakin serbest yüzme kısmını seçemiyorum eğitim veriyorlarmış ben zaten yüzmeyi biliyorum bir kulvarda kendi başıma yüzmek istiyorum bu konuda ne yapmam gerektiğini bilenler varsa bilgi verebilir mi ? Birde tesisler gidenler varsa tesisler hakkında bilgi verebilir mi?

Merhaba ben yaklaşık 3 yıl gittim en son gittiğimde yanlış olmasın şöyleydi; yüzme biliyorsanız normal girip yüzüyorsunuz bilmeyenler için ayrı havuzda hocalar eğitim veriyor. Spor İstanbul’a kayıt olup ordan seçebilirsiniz

Sizce şuan yüzme için bu tessisler mantıklı mı bazıları hocalardan yakınmış ama benim hocalarla işim yok yüzme biliyorum çünkü

Sizce şuan yüzme için bu tessisler mantıklı mı bazıları hocalardan yakınmış ama benim hocalarla işim yok yüzme biliyorum çünkü
Ben aşırı memnunumdum. Sadece yüzme değil diğer spor salonları da çok iyi fitness mesela günümüz şartlarında maddi açıdan felan da çok uygun. Evinizin yakınında varsa kaçırmayın derim karar tabiki sizin. Özellikle de Bahçelievler yüzme havuzundan ben çok memnundum oradaki bütün hepsinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…