İBB Psikolojik Danışmanlık

Anksiyete sorunu yaşadım hala dönem dönem yaşıyorum
İlaç almaktan korkmayın
İlaçla birlikte terapi de iyi gelir
Birazda farkındalık ve telkin gerekir
Çarpıntı, zor nefes alma gibi ataklı geçen durumları atlattım, şu an ilaç kullanmıyorum, mesela dünden beri kedim hasta dün veterinere gittiiğimizde kalbim göğsümü parçalayıp çıkacak sandım hemen o an odağımı değiştirmeye çalışıyorum, bu çarpıntı anksiyeteden oluyor, gereksiz panik yapıyorsun diyorum, nefes egzersizlerimi yapıyorum, kontrol edebiliyorum artık. İlaç vermeyen doktor iyidir diye bir durum yok evet anksiyetenin sadece terapi ile düzeleceğine inanan doktorlar var ancak bu yıllarca tedavi demek, öyle üç beş seansta çözülmüyor yani, ilaçla tedavi çok daha hızlı oluyor, psikiyatrist + psikolog sağlıklı bir çözüm getirir, İstanbul'da iseniz ikisini bir arada uygulayan bir merkez önerebilirm özelden

Gün içinde anksiyeteyi atlatmak için neler yapıyorsunuz peki?psikolog beni psikiyatr'a yönlendirir herhalde diye düşünüyorum.

Gün içinde anksiyeteyi atlatmak için neler yapıyorsunuz peki?psikolog beni psikiyatr'a yönlendirir herhalde diye düşünüyorum.

Şu an her gün hissetmiyorum ama paniklediğimi hissettiğim an önce nefes egzersizi yapıyorum sonra başka bir şeyle aklımı meşgul ediyorum, dua ediyorum, çok kötü olduğumda yürüyüşe çıkıyorum. Kendime sürekli telkin ediyorum anksiyete bu, panik yapıyorsun diye ortalama yarım saatte normale dönüyorum.

ilaçlara neden önyargılisiniz , psikiyatri ilaçları insanı inanılmaz toparlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…