- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
- Konu Sahibi 777mutluluk
Evet ama İstanbul’da değil :)özelde mi bir psikologa gittiniz acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama İstanbul’da değil :)özelde mi bir psikologa gittiniz acaba?
ah ya,istanbulda olsa ne güzel olurdu.Evet ama İstanbul’da değil :)
Merhaba Dünya'nın Güzel Kadınları,ben bu sene yoğun miktarda kaygı bozukluğu yaşıyorum.Artık kaygılarım kontrol edemeyeceğim seviyeye geldiği için önce özel bir hastanenin psikologuna gittim.İlk seans bile bana çok iyi gelmişti ancak daha sonra devam edemedim,aileme fazla geldi parası.Ben de İBB'nin PDM gitmeye karar verdim.Bugün ik seanstı ancak daha yarım saat konuşmada senin 6 ay ya da 1 sene ilaç kullanman gerekiyor dedi.Oysaki özeldeki doktorumla yaklaşık 1 saat ve daha detaylı konuşmamıza rağmen o ilaç kullanmamın şu raddede doğru olmayacağını söylemişti.İlaç kullanmak istemiyorum.İBB'nin PDm merkezlerine gidip memnun olan varsa psikologunu özelden ya da buradan yazabilir mi?Psikologumu değiştirmeyi düşünüyorum da.
Lütfen daha öncesinde anksiyete sorunu olup atlatanlar bu süreçte neler yaptınız da atlattınız,lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.
Gün içinde anksiyeteyi atlatmak için neler yapıyorsunuz peki?psikolog beni psikiyatr'a yönlendirir herhalde diye düşünüyorum.Anksiyete sorunu yaşadım hala dönem dönem yaşıyorum
İlaç almaktan korkmayın
İlaçla birlikte terapi de iyi gelir
Birazda farkındalık ve telkin gerekir
Çarpıntı, zor nefes alma gibi ataklı geçen durumları atlattım, şu an ilaç kullanmıyorum, mesela dünden beri kedim hasta dün veterinere gittiiğimizde kalbim göğsümü parçalayıp çıkacak sandım hemen o an odağımı değiştirmeye çalışıyorum, bu çarpıntı anksiyeteden oluyor, gereksiz panik yapıyorsun diyorum, nefes egzersizlerimi yapıyorum, kontrol edebiliyorum artık. İlaç vermeyen doktor iyidir diye bir durum yok evet anksiyetenin sadece terapi ile düzeleceğine inanan doktorlar var ancak bu yıllarca tedavi demek, öyle üç beş seansta çözülmüyor yani, ilaçla tedavi çok daha hızlı oluyor, psikiytrist + psikolog sağlıklı bir çözüm getirir
Gün içinde anksiyeteyi atlatmak için neler yapıyorsunuz peki?psikolog beni psikiyatr'a yönlendirir herhalde diye düşünüyorum.
Depresyon ve okb'ydi benim ı zamanki teşhisimsizin de gitme nedeniniz anksiyetemiydi acaba?
ilaçlara neden önyargılisiniz , psikiyatri ilaçları insanı inanılmaz toparlıyorMerhaba Dünya'nın Güzel Kadınları,ben bu sene yoğun miktarda kaygı bozukluğu yaşıyorum.Artık kaygılarım kontrol edemeyeceğim seviyeye geldiği için önce özel bir hastanenin psikologuna gittim.İlk seans bile bana çok iyi gelmişti ancak daha sonra devam edemedim,aileme fazla geldi parası.Ben de İBB'nin PDM gitmeye karar verdim.Bugün ik seanstı ancak daha yarım saat konuşmada senin 6 ay ya da 1 sene ilaç kullanman gerekiyor dedi.Oysaki özeldeki doktorumla yaklaşık 1 saat ve daha detaylı konuşmamıza rağmen o ilaç kullanmamın şu raddede doğru olmayacağını söylemişti.İlaç kullanmak istemiyorum.İBB'nin PDm merkezlerine gidip memnun olan varsa psikologunu özelden ya da buradan yazabilir mi?Psikologumu değiştirmeyi düşünüyorum da.
Lütfen daha öncesinde anksiyete sorunu olup atlatanlar bu süreçte neler yaptınız da atlattınız,lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.