Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim biz gidip görüstük daha önce birkac dügünede katildik cok guzeldi diyebilirim yani herkez memnun kaldi fakat minimum kisi sayilari cok yüksek ayrica o bu su herseye extra masraf cikartiyorlar bize sadece masa sandalye süslemelere 1500 tl fiyat cikarttilar yani komple dügün icin en iyi ihtimal 15 bin cikardi...
canim biz gidip görüstük daha önce birkac dügünede katildik cok guzeldi diyebilirim yani herkez memnun kaldi fakat minimum kisi sayilari cok yüksek ayrica o bu su herseye extra masraf cikartiyorlar bize sadece masa sandalye süslemelere 1500 tl fiyat cikarttilar yani komple dügün icin en iyi ihtimal 15 bin cikardi...
merhaba denizkızı cnm aslında bende gidip gördüm inşaallah düğünümüz orda olacak 18 temmuza gün aldık havuz başı için ama ben mekanı boş haliyle gördüğüm için o yüzden merak ettim gidenlerin resimleri varmı memnun kaldılarmı diye? bi kaç düğüne katılıp güzel diyorsan demekki güzeldir. çok sağol cnm
canım bende burda düğüne ve yemek davetlerine katıldım güzel yer bende burayı istemiştim ama yağmur yağmasından felan korktum ayrıca biraz bütçemizi sarsıyordu resmini ekliyorum
"ECECİMX kullanıcısından alıntı"
canım bende burda düğüne ve yemek davetlerine katıldım güzel yer bende burayı istemiştim ama yağmur yağmasından felan korktum ayrıca biraz bütçemizi sarsıyordu resmini ekliyorum