- 23 Ocak 2019
- 3.067
- 10.312
- 208
- 35
- Konu Sahibi memurhanim
-
Canım sen ne kadar temiz kalplisin.hemen abdest alıp kılıyorumAllah nasip etmiyecegi şeyi hayal ettirmez Hz osman sözü çok severim ikindiler kilinsin kizlar
Nasıl bakarsan öyle görürsün canımCanım sen ne kadar temiz kalplisin.hemen abdest alıp kılıyorum
Ya Varis çocuk için mi çekiyorsun canim başka hangi zikirleri çekiyorsunuzKızlar öğlen namazını ve 2 rekat hacet namazı kıldım.
500 adet ya Varis çektim rabbim kabul etsin
Evet canım çocuk için.hergun yasin i şerif okumaya çalışıyorum inşirah süresi okuyorum hz İbrahim'in duasını okuyorum bol salavat çekiyorum istersen beraber çekeriz burdaYa Varis çocuk için mi çekiyorsun canim başka hangi zikirleri çekiyorsunuz
Olur canım cok iyi olur çok isterimEvet canım çocuk için.hergun yasin i şerif okumaya çalışıyorum inşirah süresi okuyorum hz İbrahim'in duasını okuyorum bol salavat çekiyorum istersen beraber çekeriz burda
Allah daim etsin inşallahAksam namazımı kildim çok şükür Allah devamını nasip etsin
Canım yarın ben 100 er defa ya samed ya varis ya vacid esmalarini çekeceğim. Kenzul ars ve inşirah süresini okuyacağım. Istersen sana da ödev gibi olsun sende oku ( :Olur canım cok iyi olur çok isterim
Tamam canim inşallah okuyabilirimCanım yarın ben 100 er defa ya samed ya varis ya vacid esmalarini çekeceğim. Kenzul ars ve inşirah süresini okuyacağım. Istersen sana da ödev gibi olsun sende oku ( :
Ohh maşallah canım yeni sayfa hayırlı olsunBugün yaptıklarım
1er adet amme, Duhan ,Tebareke sureleri
500 ya Varis
500 ya Fettah
500 kelime-i tevhid
250 adet Tefriciye
Geçte olsa öğle okunmadan kazaya girmez 11 kadar sunnetiyle kilabilirsinOhh maşallah canım yeni sayfa hayırlı olsunbende en çok sabah namazına dayanamıyorum çünkü geç yatıyoruz. Genelde kazaya kalıyor. Diğer vakitler iyi şükür.inşllah en kısa zamanda hayırla ve sağlıkla bebeğin de olur. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim
İstediğin vakitte istediğin namazın kazasını kilabilirsin ben her vaktin arkasından kaza namazımı kiliyordum bu ara sadece vakit namazlarını kilabiliyorum niyet ederken son kalan öğle namazimin kazasını kılmaya yada ilk kalan öğle namazimin kazasini kılmaya diyebilirsinKizlar size bir sorum varşimdi önceki namazlarimi kazasını kılmaya baslicam ya ben mesela bugün ku yatsı namazından sonra niyet ettim kilmadigim öğle namazının farzını kılmaya diye niyet edip namazimo kılabilir miyim yoksa sabahin kazalarini mı kilmam gerek yani bunun bir sıralaması bir sarti var mı
Ben onu da kilmiyordum Allah kabul etsin canım insallaj bu topik vesilesi ile baslicam tekrar epeydir yarım yamalak başlayıp başlayıp bıraktım ben sabah namazına kalkmak çok zor oluyor valla Allah'ın bildiğini sizden saklayacak değilimİstediğin vakitte istediğin namazın kazasını kilabilirsin ben her vaktin arkasından kaza namazımı kiliyordum bu ara sadece vakit namazlarını kilabiliyorum niyet ederken son kalan öğle namazimin kazasını kılmaya yada ilk kalan öğle namazimin kazasini kılmaya diyebilirsin
11 kadar kazaya kalmaz sabah namazı uyandiginizda kılın vakitli yatmaya gayret edin güneş doğmasına yarım saat varken alarm kurun vaktinde kılmak tabiki önemli ama uyanamadiysaniz öğle okunmadan 11 kadar kılın Rabbim namaz aşkı versin hepimize ins canimBen onu da kilmiyordum Allah kabul etsin canım insallaj bu topik vesilesi ile baslicam tekrar epeydir yarım yamalak başlayıp başlayıp bıraktım ben sabah namazına kalkmak çok zor oluyor valla Allah'ın bildiğini sizden saklayacak değilim
Amin inşallah canım11 kadar kazaya kalmaz sabah namazı uyandiginizda kılın vakitli yatmaya gayret edin güneş doğmasına yarım saat varken alarm kurun vaktinde kılmak tabiki önemli ama uyanamadiysaniz öğle okunmadan 11 kadar kılın Rabbim namaz aşkı versin hepimize ins canim
Birde gece yattığımda Kevser ,ihlas,Felak,nas,Ayetel Kürsi okur niyet ederim niyet ettim Allah'ım sabah namazima uyanmaya sen beni uyandır şeytanın vesvesesinden beni koru derim .. namaza niyet etmeden 3 kere estağfurullah 3 defa peygamberimize selatu selam okurum sonra niyet ederimAmin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?