- 14 Temmuz 2011
- 2.914
- 10.009
- 408
- 39
- Konu Sahibi memurhanim
-
Çok sevinirim eşlik edersenizÇok güzel bir başlık olmuş. Hayırlı olsun inşaallah
Ben de elimden geldiğince eşlik etmek isterim sizlere.
Hoşgeldin çok sevinirimBende sizlerle devam etmek isterim
Çok şükür kıldım namazı cnmTOPİĞİn hayırlı olsunn n
memurhanim bak ezan okundu seni çağırır
istersen hemen kıl
ezan okunur okunmaz kılarsan inan alışkanlık haline geliyorrr
arkadaşın biri bahsetmiş sabah namzlarını akşam yatmadan dua ederseniz inan kalkabiliyorsunuz .
o secade huzura vardın mı inan bırakamıyorsun
Dualarım hem sizinle hem de bebek isteyen tüm kadınlar için olacak.. Rabbim hayallerinizi kucağınıza nasip etsin..Amin canım 1 ay sonra transferim var .Inşallah bebeğime kavuşabilirim. Biraz da manevi rahatlık için burayı açtım
Ne kadar güzel bir kalbin var Allah razı olsunDualarım hem sizinle hem de bebek isteyen tüm kadınlar için olacak.. Rabbim hayallerinizi kucağınıza nasip etsin..
Ben 3 yıldır bebek için uğraşıyorum hep dedim bnm için en hayırlı zamanda olsun diye.hep dua ettim yıllardır zikir çekerim ibadetimi yaparım. Burda sizin güzel dualarınızı almak beni öyle rahatlattı ki .topik amacına ulaştı daha ilk günden şükür ❤❤Rabbim tüp bebek niyetinizi hayirla sonuçlandırsın insAllahbi yerde okumuştum" dualar ezanıdır imtihanların "diye ben 3 defadır evlatla imtihan oluyorum ama bu beni Allah yoluna ibadete yöneltti elhamdulillah. Bir süre alışkanlık haline geliyor namaz kılmak kilmadigin zaman huzursuz oluyorsun mesela namazım kazaya kalır diye korkuyorsun.Rabbim size de tez zamanda size se nasip etsin dualarım da olacaksınız
Neler okuyorsun canımBen de şimdi Esma'ül Hüsna'yı bitirdim kızların yardımıylabu aralar Esma'ül Hüsna okuyorum bebek için niyetlenip.
Tamamını kuzum. En başta niyetlenip bütün namaz dualarını okuyorum, sonra her esmadan bir kez tesbih çekiyorum. 2 oldu bitiriyorum böyle.Neler okuyorsun canım
Bende yapayım canım.bugun başlarim insTamamını kuzum. En başta niyetlenip bütün namaz dualarını okuyorum, sonra her esmadan bir kez tesbih çekiyorum. 2 oldu bitiriyorum böyle.
Ne kadar güzel yazmışsın canım masallahMerhabalar konuya destek olsun diye birkaç şey yazmak istedim belki gören olur etkiler diye
benim de uzun bir süre kıldıktan sonra namazı bıraktığım bir zaman oldu, o zaman hep içimde bir vicdan azabı duyuyordum.
Tekrar başlamak için kendi kendime namaz kıldığım zamanlar ne kadar huzurlu olduğumu dualarımın kabul olduğunu bıraktığımda sıkıntılar yaşadığımı bunun benim kulluk görevim olduğunu Kalu Bela'da Allah 'Elestu Bi Rabbikum' 'Ben sizin Rabbiniz değil miyim' diye sorduğunda Bela 'Evet bizim Rabbimizsin' diyerek tastik ettiğimi hatırlattım kendime
Allah (c.c)'ın benim kılacağım namaza ihtiyacı yok benim o namazı kılmaya ihtiyacım var dedim.
Sabah namazlarına kalkamayınca Rabbim bugün beni huzuruna almak istemedi diyordum o duygu beni çok üzen bir duyguydu sonra saat kurmaya başladım sabah için sonrasında alışkanlık oluyor zaten. Böyle böyle tekrar başladım Elhamdulillah.
Allah hepimize namazı daim olarak sünnete uygun kılmak nasip eylesin inşallah. Ayette uyarılan 'Vay o namaz kılanların haline ki onlar kıldıkları namazdan gafildirler' denilenlerden uzak eylesin hepimizi.
Bir de bana hep zor gelen abdest olmuştu abdesti aldıktan sonra namazı kılmak zor gelmiyor nedense üşenmeden abdest almak, abdestsiz gezmemeye çalışmak hep namaz kılmayı kolaylaştırır diye düşünüyorum.
Sevgiler
Canım eve gittiğinde yatsı namazıyla başla devamı gelir. Sen benim dua kardeşimsin her zaman gel yaz burayacanım topiğin hayırlı olsun çok teşekkür ederim beni de eklediğin için üniversite zamanında hep kılardım namazımı ev arkadaşım vesile olmuştu sağolsun sonra çalılmaya başlayınca şantiyede kılamadım işyerinde kılmak çok zor oluyor benim için şimdi ki işyerim çok daha rahat belki sizde vesile olursunuz başlarım kılmaya henüz mescitlerimiz açılmadı pandemiden dolayı
çok istiyorum tekrardan başlamaya hatta kıyafetlerim hala ofiste dolabımda duruyor inşallah başlarım sabah namazına uyanmak çok zor oluyor tövbe yarabbim ama kaç haftadır aklımda tırnaklarımı falan kestim hep ama bir türlü başlayamadım inşallh başlıcam manevi huzura çok ihtiyacım varCanım eve gittiğinde yatsı namazıyla başla devamı gelir. Sen benim dua kardeşimsin her zaman gel yaz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?