iadeyi ziyaret için acil yardım

kbrcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
284
14
68
Adana
kızlar merhaba
bir ay önce erkek arkadaşım ailesiyle birlikte bize geldiler,aileler tanıştı şimdi de sıra bizde:18: İlk kez gittiğimiz bir ev olduğu için el boş gidilmez tatlı alalım diye bi öneride bulundum annemler kabul etmediler canlı bi çiçek aldım ben de..erkek arkadaşımdan duyduğum kadarıyla annesi çiçekleri pek severmiş teraslarında çiçekler varmış.. sizce nasıl güzel mi?

canım gayet güzel bence biz de çiçek götürmüştük birde tatlı bağlatmıştık

bence gayet uygun bi hem annesi terasında çiceklere bakıomuş çok hoşuna gitceğini
düşünüyorum ben

tatlıyı annem uygun görmüyo canım çaya gidiyoruz o yüzden poaça tarzı kuru pastamı yaptırsam bi de bilemedim ki hiiççç

güselmiş çiçek canım,yanında tatlı ya da pasta tarzı birşey de alabilirsiniz bence

güselmiş çiçek canım,yanında tatlı ya da pasta tarzı birşey de alabilirsiniz bence

teşekkürlerr zar zor beğenebildimmne çok küçük ne de büyük olsun istedim. annem tamam derse poaça falan almayı düşünüyorum

teşekkürlerr zar zor beğenebildimmne çok küçük ne de büyük olsun istedim. annem tamam derse poaça falan almayı düşünüyorum

canım şu küçük ekler pastalar var ya,onlar çok güsel oluyor bence çayla..1kg al doya doya yersiniz

çiçek çok şirinmiş, bence çok beğenecektir

ben ilk tanışmaya gittiğimde yalnızdım ve saksı çiçeği götürmüştüm, annemlerle iadeyi ziyarete gittiğimizde de tatlı götürmüştük

madem annen uygun görmüyo, poğaça değilde minik ekler veya kuru pasta almalısın
poğaça bana sorarsan pek uygun olmayabilir, sen yine de en azından kuru pasta al :112:

çookk teşekkür ederim Gasolinecim umarım beğenir.. kasımpatıymış bu kış çiçeğiymiş iyice sordum hemen solmasın dedim.annem kuru pasta olur dedi gitmeden taze taze alırım artk

Çiçek çok güzel bir de yanına pasta al bence tatlım. Annen tatlıyı niye uygun görmüyor acaba onun mantığını çözmedim pastaya da mı onay vermez o zaman?

Çiçek çok güzel bir de yanına pasta al bence tatlım. Annen tatlıyı niye uygun görmüyor acaba onun mantığını çözmedim pastaya da mı onay vermez o zaman?

teşekürler Canım biz kız eviyiz olmaz diyo, diğer konularda böyle davranmıyo yok kız eviyiz ağırdan alalım falan demiyo. ben de kendince haklıdır dedim ısrar etmedim bu çiçeği aldım konuştum yanına da kuru pasta alıcam. hayırlısıyla bi atlatsaydık:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…