kızlar merhaba
bir ay önce erkek arkadaşım ailesiyle birlikte bize geldiler,aileler tanıştı şimdi de sıra bizde:18: İlk kez gittiğimiz bir ev olduğu için el boş gidilmez tatlı alalım diye bi öneride bulundum annemler kabul etmediler canlı bi çiçek aldım ben de..erkek arkadaşımdan duyduğum kadarıyla annesi çiçekleri pek severmiş teraslarında çiçekler varmış.. sizce nasıl güzel mi?
Eki Görüntüle 273255
Eki Görüntüle 273256
Eki Görüntüle 273257
Eki Görüntüle 273258
kızlar merhaba
bir ay önce erkek arkadaşım ailesiyle birlikte bize geldiler,aileler tanıştı şimdi de sıra bizde:18: İlk kez gittiğimiz bir ev olduğu için el boş gidilmez tatlı alalım diye bi öneride bulundum annemler kabul etmediler canlı bi çiçek aldım ben de..erkek arkadaşımdan duyduğum kadarıyla annesi çiçekleri pek severmiş teraslarında çiçekler varmış.. sizce nasıl güzel mi?
Eki Görüntüle 273255
Eki Görüntüle 273256
Eki Görüntüle 273257
Eki Görüntüle 273258
tatlıyı annem uygun görmüyo canımçaya gidiyoruz o yüzden poaça tarzı kuru pastamı yaptırsam bi de bilemedim ki hiiççç
güselmiş çiçek canım,yanında tatlı ya da pasta tarzı birşey de alabilirsiniz bence
teşekkürlerr zar zor beğenebildimmne çok küçük ne de büyük olsun istedim. annem tamam derse poaça falan almayı düşünüyorum
olabilir tabii ki poğaça tarzı bişey canım
canım şu küçük ekler pastalar var ya,onlar çok güsel oluyor bence çayla..1kg al doya doya yersiniz
bence gayet uygun bi hem annesi terasında çiceklere bakıomuş çok hoşuna gitceğini
düşünüyorum ben
çiçek çok şirinmiş, bence çok beğenecektir
ben ilk tanışmaya gittiğimde yalnızdım ve saksı çiçeği götürmüştüm, annemlerle iadeyi ziyarete gittiğimizde de tatlı götürmüştük
madem annen uygun görmüyo, poğaça değilde minik ekler veya kuru pasta almalısın
poğaça bana sorarsan pek uygun olmayabilir, sen yine de en azından kuru pasta al :112:
Çiçek çok güzel bir de yanına pasta al bence tatlım. Annen tatlıyı niye uygun görmüyor acaba onun mantığını çözmedim pastaya da mı onay vermez o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?