Hangi siteden aldınızHanımlar merhaba, e bebek indiriminde internet sitesinden bebek arabası aldık ancak iade etmek istiyoruz. Diğer indirimi yakalamak için acil iade etmeliyiz fakat kargo sitesinden ücreti hesaplayınca şaşırdık yüksek bi fiyat çıkmasına. Kargoya uzak oturduğumuz için kurye çağırmayı düşünüyoruz. Yarın kargo şirketiyle de görüşeceğiz ama bi aklımız karıştı. Geri iade ederken kargo ücreti ödeniyor mu bilen var mı?
E bebekHangi siteden aldınız
E bebek in kendi sitesi sorun çıkıyor iadede ama arkadaşım kargoya götürüp iade ücreti ödemediE bebek
Ne gibi sorun çıkıyor iade almıyorlar miE bebek in kendi sitesi sorun çıkıyor iadede ama arkadaşım kargoya götürüp iade ücreti ödemedi
Kod yolluyorlar sistem üzerinden o kodla iade oluyor arkadaşım istedikten 4 gün sonra zorla yolladılarNe gibi sorun çıkıyor iade almıyorlar mi
Ne gibi sorun çıkıyor iade almıyorlar mi
Her kategoride geçerli mi bu? Diyelim ki gömlek aldim bedeni olmadi. Yine mi ücret ödüyorum iade ederken?Ya Geçtiğimiz aylarda keyfi (ürün üretim hatası değilse yani) iadelerde kargo ücreti ödeme gibi bir şey geldi onunla alakalı olabilir mi?
Bugüne kadar hiçbir sitede karşıma çıkmadı iadede alıcıdan para alındığı sonuçta hatalı veya sorunlu ürün gönderen onlar biz niye ödüyoruz ki
Neden vazgeçtiniz ki ürün mü olmadıHatalı ve sorunlu ürünler değil de keyfi vazgeçtim tarzı iadelerde üreticiyi koruma maksatlı kargo ücreti ödeniyor artık.
Ben vazgeçmedim, bir dönem bu işlerde de çalıştım kısa bir süre. Yasa değişikliğinden haberim var bu yüzden.Neden vazgeçtiniz ki ürün mü olmadı
Evet evet her şeyde geçerli. Ama şimdi okudum 2024 e ertelenmiş bu karar resmi gazetede öyle yayınlanmış. Karar galiba şurdan çıktı, diyelim online alışveriş yapıyorsun 2-3 tane beden alıp deneyip iade ediliyor olmayan 2 tanesi, o iade kargoların ücretini de alıcı beden denemek istediği için satıcı ödüyordu. Bu tarz satıcıya maduriyetleri önlemek için getirmişlerdi. Ama 2024 e uygylanmaya başlamak üzere ertelenmiş aslında.Her kategoride geçerli mi bu? Diyelim ki gömlek aldim bedeni olmadi. Yine mi ücret ödüyorum iade ederken?
Milletin uyanıklığı yüzünden olana bak. Şeytan gibi çalışıyor akılları. 2 iş olmasın diye 2 beden sipariş edip birini iadeye veriyorlarmış demek.Evet evet her şeyde geçerli. Ama şimdi okudum 2024 e ertelenmiş bu karar resmi gazetede öyle yayınlanmış. Karar galiba şurdan çıktı, diyelim online alışveriş yapıyorsun 2-3 tane beden alıp deneyip iade ediliyor olmayan 2 tanesi, o iade kargoların ücretini de alıcı beden denemek istediği için satıcı ödüyordu. Bu tarz satıcıya maduriyetleri önlemek için getirmişlerdi. Ama 2024 e uygylanmaya başlamak üzere ertelenmiş aslında.
Eki Görüntüle 3207068
Kargomu iade ettim ve ücret ödemedim.Kurye çağırdığınız için ek ücret çıkıyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?