- 7 Aralık 2018
- 6.747
- 17.625
- 27
-
- Konu Sahibi Madamadamm
Eğer hayatının her alanında mantık örgün bu şekildeyse keşke üremeseydinAman sizin kafada olsak haberlere bir bakın bebeklere neler yapıyorlar kader deyip geçerdik işte yoğun bakıma alındı ellerinden geleni yaptılar falan.
Sakin ol sampiyon.Espri için duyar kasmak mı?
Siz şaşırdınız mı ?
Nerede komik ya da espri bişey var hoşuma gitmedi aklıma geldi ve paylaştım.
Hayırdır konu bekçisi mı oldunuz iki nick alıp guru muru yazınca bir yere varıpta değişik havalara giriyorsunuz.
Yok bi sen duydunSiz daha önce bu tür vakalar duymadınız galiba
Ya uzun uzun açıklama yapmana değmez şuna yav. Vay doktor espri yapmış da bebeğini satacakmış. Kadının algı dünyası bu kadar daha fazlasını anlatamazsınSakin ol sampiyon.
Guru etiketini site otomatik koyuyor.
Doktorunuzu hakli bulmadim, sizi de boyle bir gundem de bir densizligi kafaniza taktiginiz için haklı bulmadim.
İlkel bir söz tam kafana uygun ve cahil bu konudaki fazlalık sensin farkında mısın?Eğer hayatının her alanında mantık örgün bu şekildeyse keşke üremeseydin
Bazi insanlar cok zor, cidden. Yanlarindan gecmeye korkarsin.Ya uzun uzun açıklama yapmana değmez şuna yav. Vay doktor espri yapmış da bebeğini satacakmış. Kadının algı dünyası bu kadar daha fazlasını anlatamazsın
Saldırma zincirini koparmış gibi ısırmaya yer arıyorsun şuan.Yok bi sen duydun
Hayatım inan şu an yanlış kişiye hakaret ediyorsun. Üzülürsün.İlkel bir söz tam kafana uygun ve cahil bu konudaki fazlalık sensin farkında mısın?
Ya hadi çok ileri görüşlüysen alda gururunu biraz yanına çık git konumdan yapıştın seviye sıfır yapıştın resmen.Hayatım inan şu an yanlış kişiye hakaret ediyorsun. Üzülürsün.
Güncel konuyu okuyunca bir acaba dedim daha önce duydum çünkü bu tarz bir şeyDoktor espiri yaptı diye bebeği geri vermediğinize göre sorun ne?
Bana da doktor bir ilaç için alerji vs yapar mı diye sordum ölürsün demiştiben baya güldüm
Bence biraz ferah olun, bebek sizin enerjinizi alır hisseder, hoşunuza gitmediyse hahah aman böyle şaka mı olur Allah korusun diyip sizde şakaya vurabilirsiniz ki bidaha olmaz zatenGüncel konuyu okuyunca bir acaba dedim daha önce duydum çünkü bu tarz bir şey
Doktorların biraz tuhaf bir mizah anlayışı var bu da onlardan biri maalesef
Kafası derse, işe güce basan insanların sosyal iletişimleri değişik oluyor
Yok artık ya.Merhaba yenidoğan bebek çetesini kaç gündür izliyoruz. İçimiz parçalandı heleki bir baba üçüz bebeği varmış ikisini öldürmüşler yoğunbakımda iken bir bebeği gözüne kırmızı ışık gelmişte 3 günlük bebek eliyle kapatmış gözlerini hemşireler hiç bakmamış bile vicdansızlar. Gerçekten baba bunu söylediği andan beri aklımda kahroluyorum o savunmasız bebekleri düşündükçe.
Gelelim benim konuma bende özelde doğum yaptım ve doğumdan sonra kontrol eden dr sözlerini bir türlü unutamıyorum tüylerim halada ürperir nedense.
Doğdu bebeğim süt içmedi ben üzüntülüyüm dr hemen şaka ile isterseniz iade edebilirsiniz dedi ben tabi şaşırdım komikte gelmedi bana. Bebeğim ilk 3 günlükken alerji oldu sütten o dr götürdük yine ben üzüntülü bana tekrar istersen iade edebilirsiniz dedi gülerek ama sessiz bir gülüş yani rahatsız edici 3 defa söyledi.
Ben tabi yine gülemedim pek sözde espriye ama şimdiki aklım olsa derdim tmm edelim dr bey varmı öyle bişey diye üstüne giderdim.
Hala mesela tüylerim ürperiyor acaba bebekleri alıp başkasına mı veriyorlar bağlantı falan mı var nedir.
Sizce siz olsanız ne düşünürdünüz?