İade edebilirsiniz

Madamadamm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
69
0
Merhaba yenidoğan bebek çetesini kaç gündür izliyoruz. İçimiz parçalandı heleki bir baba üçüz bebeği varmış ikisini öldürmüşler yoğunbakımda iken bir bebeği gözüne kırmızı ışık gelmişte 3 günlük bebek eliyle kapatmış gözlerini hemşireler hiç bakmamış bile vicdansızlar. Gerçekten baba bunu söylediği andan beri aklımda kahroluyorum o savunmasız bebekleri düşündükçe.
Gelelim benim konuma bende özelde doğum yaptım ve doğumdan sonra kontrol eden dr sözlerini bir türlü unutamıyorum tüylerim halada ürperir nedense.
Doğdu bebeğim süt içmedi ben üzüntülüyüm dr hemen şaka ile isterseniz iade edebilirsiniz dedi ben tabi şaşırdım komikte gelmedi bana. Bebeğim ilk 3 günlükken alerji oldu sütten o dr götürdük yine ben üzüntülü bana tekrar istersen iade edebilirsiniz dedi gülerek ama sessiz bir gülüş yani rahatsız edici 3 defa söyledi.
Ben tabi yine gülemedim pek sözde espriye ama şimdiki aklım olsa derdim tmm edelim dr bey varmı öyle bişey diye üstüne giderdim.
Hala mesela tüylerim ürperiyor acaba bebekleri alıp başkasına mı veriyorlar bağlantı falan mı var nedir.
Sizce siz olsanız ne düşünürdünüz?

Bence abartmışsınız.
Tamam hoş ve yerinde bir espri değil ama kendince sizi güldürmek istemiş,stresinize destek olmak istemiş olabilir..

Elimde kalırdı oracıkta.

Bana da doğumdan sonra hastaneden çıkış için dr muayene etmesi gerekiyor dediler, gittim dr odasına, dr’un yanında başka bir dr daha vardı tanımıyordum onu. Bana dedi ki ikiz mi? Bende yoo hayır dedim saf saf yüzüne baktım. Sonra dedi ki "teki içerde kalmış” (karnımı kastederek)
Hala aklıma geldikçe sinir oluyorum.

Ne alaka ya bize de "cocuk yapin cocuk yapin cok guzel, oyle mukkemmel, boyle harika" filan diye satmaya calisir gibi tutturanlara karsi eşim "öyle mi memnun kalmazsak iade edebiliyor muyuz?" Diye laf sokuyordu.

Doktorun size bu espriyi yapmamasi lazim o ayri ama satmak icin soyledigini sanmiyirum.

Son düzenleme:
Şaka bir kere yapılır. Baktın karşındaki gülmüyorvhoşums gitmedi yapmazsın bit daha. Adam hadsizmiş brnce

Kusura bakmayin da birakin insanlar acisini yasasin, espri icin duyar kasilamayacak kadar aci bir konu var ortada, doktorun esprisi yersiz hadsiz ama siz de boyle bir gundemin ortasinda bu konuyu acarak pek dogru bir davranışta bulunmuyorsunuz.
Espri için duyar kasmak mı?
Siz şaşırdınız mı ?
Nerede komik ya da espri bişey var hoşuma gitmedi aklıma geldi ve paylaştım.
Hayırdır konu bekçisi mı oldunuz iki nick alıp guru muru yazınca bir yere varıpta değişik havalara giriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…