- 8 Eylül 2008
- 133
- 10
- 318
Arkadaşlar ben 2 sene önce yaptırdım I2PL bağlarbaşında bir merkezde. Geçtiğimiz haziran ayına kadar bacaklarım 5 seans yapıldı. Ve şu anda tek tük kıllar kaldı. Bir senedir hiç dokunmadım çok büyük bir rahatlık. Ama uygulayan makina kadar önemli. Gittiğim yere çok arkadaşımı yolladım. Kesinlikle çok iyiler. Aynı makina ile başka uerde yaptırıp memnun kalmayan arkadaşlarım da var ama önemli olan uygulayan kişi.
aynen bnmde ablam gitmişti ıpl e ama hiçbi işe yaramadı..dediğiniz gibi ıpl modern ağda tekniğidir kalıcı bir epilasyon değildir..bnm yaşadığım yer küçük bi yer ve tek yer vardı lazer yapan orasıda ıpl yapıyodu.gittim izmirde birsürü doktorla görüştüm,ıpl yağtıracağına ağdacıya git hiç olmazsa daha ucuz tutar dedi :) bende ndyag lazer kulanan biyere gidiyorum şimdi,bana alex ve diod tanda üst bi cihaz olduğu söylendi,daha derine ulaştırıyomuş ısıyı...
arkadaşım senin yaptırdığın yerdeki elips super light(i2pl)mi,sade favori veya sade koltuklaltı ücretini gitiiğinizde sorar mısınz,uygun biyer bulursam gitmek istiorum,yardımcı olabilecek olan var mı?arkadaşlar dehşet uçuk fiyat vermişler sizeeeee
bende bu yöntemi uyguluyorum tüm genital bıyık ve kol altım toplam 170ti seasn başına
şimdi genitalim seyrekleşti 80e indilre 100den ve 2. senas sonunda o sert sakal gibi tüyler bıyık gibi gelmeye başladılar çok memnunum ben
arkadaşlar işte benim yaptırdığım lazeride bu makineyle yaptrdılar 1 hafta oldu yaptıralı kadın genital ve kolaltımı jiletledi uzun bunlar dedi :s ve nerdeyse 1 mlim uzadılar onlar ve aralarda seyreklikler var epey. ben normalde jilet yapsam 2 gün sonra tekrar yapmam gerekirdi çok çabuk uzuyorlar çünkü ama daha traşlama gereği duymuyorum. ama bacaklarımı jiletlememişlerdi onlarıda ben kendim jiletledim çünkü dökülmedi tüylerim :s onlarda henüz çıkmadı 10 gün sonra 2. seansıma gidicem bakalım en sonunda nolcak ...
Arkadaşlar ben 2 sene önce yaptırdım I2PL bağlarbaşında bir merkezde. Geçtiğimiz haziran ayına kadar bacaklarım 5 seans yapıldı. Ve şu anda tek tük kıllar kaldı. Bir senedir hiç dokunmadım çok büyük bir rahatlık. Ama uygulayan makina kadar önemli. Gittiğim yere çok arkadaşımı yolladım. Kesinlikle çok iyiler. Aynı makina ile başka uerde yaptırıp memnun kalmayan arkadaşlarım da var ama önemli olan uygulayan kişi.
merhaba arkadaşım ben bağdat caddesinde ıpl e _light sistemle çalışıyorum bütün vucut bölgeleri 4 seansta çözüm kesinlikle bitiyor asla agda ile lazer bir tutulamaz çünkü kıl kökleri o ışını gördüğü sürece bitmemesi mümkün degil eger bir hormonal sorun yoksa bir yapan çok önemli çünkü bizim tene göre ayarlarımız var eger o ayarlar yanlış girilirse tabiki bitmez .IPL en eski lazer yöntemi.Fakat I2PL en son çıkanmış,alex vs dier cihazlar gibi artırma riski yok yüz için çok daha iyi yazmışlar.ben lazer mağduruyum ama bu cihazı araştırmaya başladım,favori bölgesi fiatlar nasıl gidenler yazablr mi acaba?:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?