• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

I-White Kullananlar

skantaron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
144
83
98
Merhaba arkadaşlar,
Diş beyazlatma yöntemlerini incelerken iWhite diye bir ürüne rastladım. Diş ve diş etine zarar vermeden 5 gün boyunca 20 dakikada beyazlatıldığı iddia ediliyor. Kullanmış olan var mı bu ürünü merak ettiiim
:118:

slm bende bugün nette araştırırken gördüm dişlenimi düzenli fırcalamama ragmen istediğim gibi beyaz durmuyo almayı düşünüyorum ama işe yararmı kulanan varsa yazsa çok iyi olur

Bende eczaneden baktım 89 liraydı 8 tona kadar beyazlatıyormuş eczacım iyi bir ürün dedi diğer beyazlatıcılardan daha iyi görünüyor en kısa zamanda alıp deneyeceğim:16:

ben bugün aldım fakat emziriyorum emzirme döneminde kullanmayın yazıyor yarın eşim üzerinde deneyip sonuçları size yazarım

5gün kullanılması gerekiyormuş zaten kutu içinde alt üst diş için toplam 10 adet var bugün 4.kullanması oldu etkisi tamamen anlık öyle leke giderdiği 8 ton beyazlattığı falan tamamen kandırmaca eşimin dişleri çok vahim durumdada değildir ona rağmen işe yaramadı...boşuna para harcamayın kızlar

İwhite daha çok yeni kullananlardanım. TV reklamında görmüştüm. Daha sonra eczanede de görünce 89 tl'ye aldım. Tam bir fiyasko. Ben 3 yıl kadar önce dişlerimi lazer ile beyazlatmıştım. Ama sigara ve kahveden dolayı biraz sararma vardı. İyi gelebilir diye düşündüm ama değil 8 ton 1 ton bile değişiklik olmadı. 4 taneyi kullandım bugün 5. yi kullanıcam, o da ziyan olmasın diye. Diş macunlarından hiç bir farkı yok. Çok reklam dönüyor kimse yanılıp boşa para vermesin diye yazmak istedim.

arkadaşlar bende çok merak ediyorum, almayı düşünüyorum. 2 dişimde kahve ve sigara lekesi oluştu, eğer alırsam çözüm olur mu ? yardımcı olabilir misiniz?

gerçekten mi :( şu an çok üzüldüm ya... etkisini görenler varmış onlar nasıl gördü acaba :(

Ben bundan bir iki yıl önce white pen diye birşey kullandım. Kalem şeklinde diş beyazlatici. Cok memnun kaldım tavsiye ederim biraz bulunması zor ben internetten alıyorum tekrar basladim fiyati da uygun 15 tl civarı birsey

sakın almayın i-white bir saçmalık yok değişti artık içeriği yenilendi eski yorumlara bakmayın diye ısrarla sattılar. kendimi enayi gibi hissettim 69 lira az para değil resmen haksız kazanç sakın almayın

Bu ürünü kullanmadım ama ev tipi beyazlatma yapıyorum. Dişlerime göre hazırlanan kalıba "opalescence" marka jel döküp gece bekletiyorum. Beyazlatmasından çok memnunum ama hassasiyet oluşturuyor ve dişlerim ertesi gün sızlıyor. Ev tipi ya da lazer hepsinin dişlere kesinlikle zararlı olduğunu biliyorum; o yüzden size tavsiyem eğer dişlerinizin rengi sizi ciddi rahatsız etmiyorsa doğal yollardan (muz kabugu,karbonat vb.) beyazlatmayı deneyin. Özelllikle içinde hidrojenperoksit olan ürünlerden kaçının.
Bu arada oalescence'nin diş macununu da denedim ve memnun kaldım ama sürekli kullanabileceğiniz bir diş macunu değil. Forever'ın bright diş macunu ile birlikte haftada 2-3 gün kullanıyorum.

M
Merhaba arkadaşlar,
Diş beyazlatma yöntemlerini incelerken iWhite diye bir ürüne rastladım. Diş ve diş etine zarar vermeden 5 gün boyunca 20 dakikada beyazlatıldığı iddia ediliyor. Kullanmış olan var mı bu ürünü merak ettiiim
:118:
Merhaba. Bu Ürünü kullandım ve çok pişman oldum. Hiç denemeyin paranızı çöpe atmış olursunuz. Bunun yerine diş hastanelerinde ışınla beyazlatın 2 katı bir ücretle pırıl pırıl dişlere sahip olursunuz

6ayda bir detertraj yaptırırsanız dişlerinizde hiç bir leke vb. sorun kalmaz, daha profesyonel çözüm düşünüyorsanız "diş beyazlatma - bleaching" çözümleri de mevcut.. Bu tip ürünlerden boş yere medet umup paranızı harcamayın, karbonat bile daha iyi çözümdür :)

Back