i ile ilgili...

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
94
358
İstanbul
selam bayanlar
bir süredir iş arıyordum dünde yine bir yeri aradım bilgilerimi verdim ilan 4-5 gün daha çıkacak daha sonra ararız dediler az önce aradılar yarın görüşşmeye çağırdılar sabah 9 akşam 7 c.tesi 3 e kadar bebeğim olduğunu döyledim ok dediler doktor yanı ama 3 dr var size sormak istediğim acaba ne kadar ücret talep etsem. önce gittiğimyerlerden 700 tl yol yemek ssk talep ediyordum şimdi nedesem acaba bu arada o diğer yerlerdende okey gelmedi:hulya:

cnm bence su zamanda ıyı bır fıyat
ıssız olmaktansa ıyı bence
iş olanakları arttıgında baska secenekler dusunursun.
su durumda kabul etmemek gıbı luksun yok bence.
ayrıca 700 tl hıcte fena bır para degıl

metin yazarı doktorun yanında ne yapacak anlamadım ama:)
muayenehane mi hastane mi? herhalde hastaneyse daha yüksek verirler
işin ne olduğunu anlasam bir rakam önrebilirdim belki ama....

cnm burası vermiyo bu ücreti benim daha önce başvuru yaptığım yerlerden ben istedim amaolumlu olmadı

anladım cnm
ama buradan kac para ıstesem demıssın ya
o yuzden dedım 700tl ıyıdır dıye
750 de olabılır
yaptıgın ısten menun kalırlarsa artar zatennn

bence talep etmek yerine siz onların sizin için ayırdığı bütçeyi söylemesini bekleyin..uyarsa çalışır uymazsa çalışmazsınız..ya da az gelirse en kötü 'ben en azından şu kadar ile hayat standarlarımı sürdürebilirim' diye ortaya zarf atarsınız..gerisi onlara kalır... şu kadar istiyorumla gitmek bence işi baştan kaybetmenize sebep verir...

canım asgari ücret dediğin şey zaten 540 küsür. 700 istemen gayet normal bence. bu çalışma saatlerinde üstelik. ama ne istersin diye sorduklarında hemen pat diye söyleme 700 diye, onlardan laf almaya çalış, siz ne kadar uygun görüyorsunuz bu pozisyona de. belki 800 verecek belki de 600. işverenlerin bir kısmı bu konuda çakal oluyor...

kızlarr 500 tl veriyolar kabul etmedim yemek oraya ait busaatlerle bu ücret çk azıma geldi oğlumu bırakmama değmiyecek diye ok demedim:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…