- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi FallenAngel
-
- #1.481
Taha suresinin hangi ayeti?evlilik düşünüyorsan 21 taha süresi
Hangi ayet bu Duhan'inahaa bak iyi hatırlattın kuzum. Ben her gün 21 kere "Kem tereku min cennatin ve uyun" ayetini okuyordum bugün unuttum. Bizim adam pambık gibi şimdi
Eşle muhabbet için okunan birşey ama etrafın sevgisini kazanmak için Ya Vedud çekilebilir.Hangi ayet bu Duhan'in
Etrafla muhabbet icin de olur mu acaba?
....birşey.... demişim çok afedersiniz kardeşler..Ayete şey dedim ya. Estağfurllah el azim.Eşle muhabbet için okunan birşey ama etrafın sevgisini kazanmak için Ya Vedud çekilebilir.
ahaa bak iyi hatırlattın kuzum. Ben her gün 21 kere "Kem tereku min cennatin ve uyun" ayetini okuyordum bugün unuttum. Bizim adam pambık gibi şimdi
Duhan Suresinin ayeti. Muhabbet ve geçim için okunuyor. Allaha şükür eşimle problemimiz yoktu ama eşim çok agresiftir, hemen parlar. Şimdi bana gık diyemiyor; ne dersem yapıyor
Son üç arkadaş için aldım duâmı....
Çok şükür yine sona geldik.
Yeni listede buluşmak üzere
AMİN ECMAİN KUZUM ÇOK SEVİNDİM YENİ LİSTEDE OLMANASelamın aleyküm hayırlı cumalar bugün için 300 alıyorum Rabbim hepimizin dualarini önce Hayırlı eylesin sonra da hayirlisiyla kabul eylesin inşallah
yeni duamizdada olmak istiyorum canım hangi dua olduğu farketmez benim için duanin her türlüsüne ihtiyacım var
EVET HERKES KANKASINI ÇAĞIRSIN BURYA :)
sende sizlerdeeee canlarım benım rabbime şükürler olsun bir listemiz daha bitti.FallenAngel canım son 3 arkadaş için 70/70/70 okudum Rabbim kabul eylesin. emeğine sağlık sayende bir listeyi daha tamamladık iyi ki varsın
kuzum dün için kaç tane okudun sen ?
ANAM BENDE OKUYUM
İNŞALLAH KUZUMMM KAÇ ADET OKUDUN
HAYIRLI CUMALAR CANIM DÜN IOKUMA YAPTINMI SEN KUZU
AMİN ECMAİN KUZUM ÇOK SEVİNDİM YENİ LİSTEDE OLMANA
Teşekkür ederim Can'ım ne yapmam gerekiyor?
Pzt baslayacak duaTeşekkür ederim Can'ım ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?