- 20 Nisan 2022
- 606
- 456
- 33
- Konu Sahibi kristalkupe
-
Merhabalar herkese iki niyetim için Hz. Yunus’un duasına başladım bugün, 12.000 tane okumam gerekiyor. 1 hafta içinde haftaya Cuma’ya kadar yetiştirmem gerekiyor ama yapamayacağım korkusu sardı beni zorlandım
Yardımcı olabilecekler varsa gerçekten çok sevinirim.
“Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî küntü minez zâlimîn.”
Gönlünüzden ne kadar geçerse, elinizden ne kadar gelirse
Niyetinizi yazın)Merhabalar herkese iki niyetim için Hz. Yunus’un duasına başladım bugün, 12.000 tane okumam gerekiyor. 1 hafta içinde haftaya Cuma’ya kadar yetiştirmem gerekiyor ama yapamayacağım korkusu sardı beni zorlandım
Yakın zamanda kısmetse bir işe gireceğim, memnun kalacağımı pek düşünmüyorum o yüzden hayırlı bir iş niyetim, bir diğeri ise ilerisi için hayırlı evliliğe gidecek bir ilişkiNiyetlerin nedir yazabilirmisiniz
Yakın zamanda kısmetse bir işe gireceğim, memnun kalacağımı pek düşünmüyorum o yüzden hayırlı bir iş niyetim, bir diğeri ise ilerisi için hayırlı evliliğe gidecek bir ilişkiNiyetinizi yazın)
200 tane aldım.Allah kabul etsin. helalinden mutlu ve başarılı olacağınız güzel bir iş kapısı,sevip sevileceğiniz güzel bir yuva kurmanız niyetiyle okuyacağım sizin için.Merhabalar herkese iki niyetim için Hz. Yunus’un duasına başladım bugün, 12.000 tane okumam gerekiyor. 1 hafta içinde haftaya Cuma’ya kadar yetiştirmem gerekiyor ama yapamayacağım korkusu sardı beni zorlandım
Güzel duanız için çok teşekkür ederim, düzgün bir ifade ile derlemişsiniz niyetimiRABBİM size helal ,bereketli bol kazançlı ve mutlu olacağınız bir iş kapısı ,
sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu bir yuva kurmanızı nasip eylesin İNŞAALLAH
1.000 aldım
Kalan 11.000
100 aldım
Kalan 10.700
Allah kabul etsin çok sağolun500 aldım.
Kalan 10.200
Ne zamana kadar okunması gerekiyor
Bu önümüzdeki Pazartesi’ye kadarNe zamana kadar okunması gerekiyor
Çok teşekkür ederim ilginize, amin cümlemizinŞimdilik 200 tane alayım
Allah kabul etsin niyetinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?