- 26 Haziran 2022
- 2.127
- 3.490
-
- Konu Sahibi YagmurSendeanlarsn
Rabbim niyetini kabul etsin canım tez vakitte. Burdan da ayrıca destek olmak isterimLA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE’Z-ZALİMIN
Merhaba arkadaşlar hayırlı bir iş için 12.000 Hz Yunus duası hatmi başlatmak istiyorum sizlerden yardım istiyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz bana yardımcı olur musunuz
Niyetim:
Allah'ım yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et..aminnn
Allah razı olsun canım benimRabbim niyetini kabul etsin canım tez vakitte. Burdan da ayrıca destek olmak isterim
100 alıyorum
Kalan 11.900
Amiinn canım Allah razı olsunAllah razı olsun canım benimRabbimde senin sağlıcakla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşaallah
400 aldım kalan 11.000500 okudum
KALAN: 11.400
Allah razı olsun canım400 aldım kalan 11.000
Allah razı olsun canım100 aldım Kalan 10900
Allah kabul etsin canım 12.000 yunus duası şuan
Tamam canım Allah razı olsunAllah kabul etsin canım 12.000 yunus duası şuan
10.900 kalmış 900 aldım
Sayı az arkadaşlar katılım yapar biter eğer bitmez ise o zaman etiket yapayım
Bana kelime-i tevhid-i okuyorum 70.000 dediğin için destek olayım demistim amaPiXiEE grubunda zaten varmısın orda okuma yapılıyormuş
Rabbim bütün dualarını okumalarını kabul etsin inşallah arkadaşların katilimlariyla biter
Allah razı olsun500 aldim Allah Kabul etsin canim
Kalan 9500
Niyetine 100 okudum yağmur canım tez vakitte huzurla çalışacağın, bol bereketli, hayırlı iş kapıları açılsın. ALLAH kabul etsin aminnnnnnLA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜNTÜ MİNE’Z-ZALİMIN
Merhaba arkadaşlar hayırlı bir iş için 12.000 Hz Yunus duası hatmi başlatmak istiyorum sizlerden yardım istiyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz bana yardımcı olur musunuz
Niyetim:
Allah'ım yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et..aminnn
Allah razı olsun amin inşaallahNiyetine 100 okudum yağmur canım tez vakitte huzurla çalışacağın, bol bereketli, hayırlı iş kapıları açılsın. ALLAH kabul etsin aminnnnnn
Bu ararlar okumalarım yoğun fırsatım olursa yine okurum
Kalan 8.900