Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuHz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.
Hoşgeldin canım aramıza. Listemiz herkese açık. Dua da sayı şartımız yok herkes 400 civarı falan okuyor. Daha az da okuyabilirsin. Herkes dua ya katılsın diye orantılı dua alıyoruz çok yüksek sayı alırsak herkes katılamadan dua bitiyor. Tek şartımız her arkadaşımızın duasına katılman Çünkü kimin kime ettiği dua kabul olur bilemeyiz 2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyorum bilgin olsun canım
Siradaki 4 arkadas icin 300 aliyorum canim, hafta sonu giremeyeblrm o yuzden simdiden haber verdim Rabbim dualarimizi bu guzel gun hurmetine kabul eylesin..Hayirli cumalar EsEs50SENGUL1976crazy3527 sevimli_090
Siradaki 4 arkadas icin 300 aliyorum canim, hafta sonu giremeyeblrm o yuzden simdiden haber verdim Rabbim dualarimizi bu guzel gun hurmetine kabul eylesin..Hayirli cumalar EsEs50SENGUL1976crazy3527 sevimli_090