Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah Rabbım yardımcın olsun dualarım senınle...Bugun asilamam var 4. Asilamam olacak. Rabbim insallah okudugumuz dualarin karsiligini verir. Ol der insallah hayirlisiyla . Bebegime kavusurum insallah. 5 senedir onun hayalini kuruyorum
Allah razi olsun canim sendenInsallah Rabbım yardımcın olsun dualarım senınle...
Sagol bitanecimm Allah razi olsun hepimizden canim.arkadasimgul333 canım arkadaşım sıra sana gelmiş 500 aldım Allah kabul etsin bitanecimmm
Bitanemm aysem Allah razi.olsun bende seni sizleri cok seviyorum iyiki tanimisim sizleri canimm Rabbim hepimizin.o guzel gonullerine gore versin.insallah evlatlarimizi hepimizin kucagina canim benim300 ALDIM.CNM ARKADASIM GULSENCIM ICIN OKUYCAM.
SENI SEVIYORUM CNM RABBIM TEMIZ KALBINE GORE SANA HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT VERSIN INSALLAH
Bugun asilamam var 4. Asilamam olacak. Rabbim insallah okudugumuz dualarin karsiligini verir. Ol der insallah hayirlisiyla . Bebegime kavusurum insallah. 5 senedir onun hayalini kuruyorum
500 ekle canim
+50 ekleyin
350 alıyorum
500 aldım
400 okudum
300 eklyn
canım 250 de ben alıyorum
'"250 de bana yazın kızlar
Amiin canim Allah razi olsun zateninşallah son denemen olurda yavruna kavuşursun bu sefer ,Rabbim yardimcin olsun canim