Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuna kadar haklısın sil tatlım ööle olduğunda bence.. Allah razı olsun takip ediyorsun listeleri ama senin vaktine de yazık. Sayı arttı diye az alıyorum herkesîn duası geçsin diye yoksa 1000 tane de alırız dediğin gibi kimse zorla tutulmuyor îsteyene dışardan da okuruz daha önce de söylenmişti zaten bunlarAynen canım suan 20. Kişiye okunuyor hala liste düzene oturmadı. Her listenin sonuna yazıyorum 2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyorum diye
Hatta biri listeye girmek istediğinde en ilk kuralımızı söylüyorum bak dua alman lazım diyorum.
Ama hala listede dualar aksıyor forumda oldukları halde gelip dua almıyorlar
Ya şurda alacağınız dua kaç dk ka sürerki gelip almıyorlar
Madem ağır geliyor dua almak biz kimseyi zorla listeye sokmadık
Kimsenin hakkına girmeyin diyorum herkes birbirinin duasına katılsın diyorum kul hakkına girersiniz diyorum ama umursamıyorlar.
Ben Allah rızası için açtım bu sayfayı ve kimseye hak geçmesin diye uğraşıyorum
Ayrıca en çok kızdığım konu şu ya forumdalar başka sohbet sayfalarındalar ama buraya uğramıyorlar. Yoksa 2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanlara baktığımda bazen dua almamış kişi foruma girmeyende oluyor o zaman silmiyorum mesela diyorumki zaten foruma girebilseydi alırdı diyorum öyle kişide oldu silmediğim sonra geldi bana özel msj attı net paketim bitti ondan giremedim diye.
Ama forumda olup almayanları silmek zorundayım kimse kusura bakmasın haksızlığa göz yumamam. Eger yumarsam burda dua edenlerin kul hakkına girmiş olurum
Canım sanada teşekkür ederim arkamda durduğun için
Hadi okuyan kızlar yine el atında bitirelim damla yı olur mu
Aynen canım çoğu dua sayfasında bu titizliği göremiyorum malesef.Sonuna kadar haklısın sil tatlım ööle olduğunda bence.. Allah razı olsun takip ediyorsun listeleri ama senin vaktine de yazık. Sayı arttı diye az alıyorum herkesîn duası geçsin diye yoksa 1000 tane de alırız dediğin gibi kimse zorla tutulmuyor îsteyene dışardan da okuruz daha önce de söylenmişti zaten bunlar
Hafta sonu oldugu icin deyil zaten canim 2 3 bazen 4 arkadaşa bile okumayan oluyor zaten mazeret bildirene birşey denmiyor ben kendi duami kacirdim duşun yani bazi arkadaşlara yetişemiye bilir insanlik hali ama surekli olmaz bugun icin yada dun icin deyil bu konu hafta icide yapiliyor boyle300 aldım
Kızlar h sonu olmasını göz önünde bulundurmak gerekmez mi ben tel den giriyorum şu an ama tüm islerimi tanamladigim için. .yoksa müsait olmuyorum önceden de belirtmistim bu durumu..
Canım ben takipteyim merak etme.300 aldım
Kızlar h sonu olmasını göz önünde bulundurmak gerekmez mi ben tel den giriyorum şu an ama tüm islerimi tanamladigim için. .yoksa müsait olmuyorum önceden de belirtmistim bu durumu..
Canım okuduklarını kumbara yapıp arkadaşlara sırayla paylaşabilirsin.2000 okudum bende mavizm için almanyaya gittim Düğüne dün giremedim bugün yolculukta okudum inşallah Allah kabul etsin
Anladım cnm Sağol yol uzun olunca fırsat bu fırsat dedim yarın işe başlıyorum tatildeydim bu hafta hergün akşaları girerim Yada öğle yemeği ArasındaCanım okuduklarını kumbara yapıp arkadaşlara sırayla paylaşabilirsin.
Çünkü yüksek rakamlar alınca diğer arkadaşlar dua alamadan dua mız biter.
Burda amaç cok sayı almak değil herkesin azar azar alarak duaya katılması
Daha önce konuşmuştuk kızlarla bunu ama sen yeni geldiğin için onu söyliyim dedim. Bilmiyordun çünkü
Artık kalan rakamdan arkadaşlar 200 er tane falan alsın.
Çünkü ikinci kez almayanlar olacak
Herkes azar alsın ki kalanların hepsi katılabilsin