Aynen canım suan 20. Kişiye okunuyor hala liste düzene oturmadı. Her listenin sonuna yazıyorum 2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyorum diyeKızlar bence de artık bunu bi düzene oturtalım çalışıyorum en küçük boşlukta girip bakıyorum birine geçilmiş mi diye, hak geçmesin diye işi gücü bırakıp burdayım. Bazen günlerce aynı kişide bazen birden îlerlîyor sıra, sabah veya akşam belirli saatte girip hemen paylaşalım dualarımızı Yasemîne de yazık günah ama yaa...
Kac kaldı canim okuyalimAynen canım suan 20. Kişiye okunuyor hala liste düzene oturmadı. Her listenin sonuna yazıyorum 2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyorum diye
Hatta biri listeye girmek istediğinde en ilk kuralımızı söylüyorum bak dua alman lazım diyorum.
Ama hala listede dualar aksıyor forumda oldukları halde gelip dua almıyorlar
Ya şurda alacağınız dua kaç dk ka sürerki gelip almıyorlar
Madem ağır geliyor dua almak biz kimseyi zorla listeye sokmadık
Kimsenin hakkına girmeyin diyorum herkes birbirinin duasına katılsın diyorum kul hakkına girersiniz diyorum ama umursamıyorlar.
Ben Allah rızası için açtım bu sayfayı ve kimseye hak geçmesin diye uğraşıyorum
Ayrıca en çok kızdığım konu şu ya forumdalar başka sohbet sayfalarındalar ama buraya uğramıyorlar. Yoksa 2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanlara baktığımda bazen dua almamış kişi foruma girmeyende oluyor o zaman silmiyorum mesela diyorumki zaten foruma girebilseydi alırdı diyorum öyle kişide oldu silmediğim sonra geldi bana özel msj attı net paketim bitti ondan giremedim diye.
Ama forumda olup almayanları silmek zorundayım kimse kusura bakmasın haksızlığa göz yumamam. Eger yumarsam burda dua edenlerin kul hakkını alırım
Canım sanada teşekkür ederim arkamda durduğun için
Hadi okuyan kızlar yine el atında bitirelim damla yı olur mu
Canim 500 sen al 550 ben aliyim 1050 kalmiş galiba birlikte bitirelim bitince yazarizValla haklisin yasmincigim bende elimden geldigince takip esip almaya calisiyorum sen haksizliga goz yumma bilerek ugrayip almayani sil....
Kac tane kaldi kizlar ben okuyabilirim
Evet canım sen 550 okumuşsun kalan 500Canim 500 sen al 550 ben aliyim 1050 kalmiş galiba birlikte bitirelim bitince yazariz
Evet dedim ama okumuşmudur bilmiyorum ondan dolayi 500 ben okudum canim sana ozelden yazmam gereken birşey var ama yazamadim bana ozelden birsey yazarmisin sana birsey sorucamEvet canım sen 550 okumuşsun kalan 500
Gülbahçesi okumuşmudur acaba ona sen okuyalım demişsin
Tamam canım ben kalanı Gülbahçesi ne yazayım eger okumamışsa ona yardım ederiz yeni listeyi yayınlayayım canım msj atcam hemen sanaEvet dedim ama okumuşmudur bilmiyorum ondan dolayi 500 ben okudum canim sana ozelden yazmam gereken birşey var ama yazamadim bana ozelden birsey yazarmisin sana birsey sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?