Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Insallah onemli bisey degildir canim bu bas agrisi ihmal etme ama sen yinede Rabbim sifa versin...Sen saglikli olda gelir bebegin annesi uzme kendini
Allah razı olsun canım inşallah :) yalnız bugun regli günüm ama cayır cayır ateşim var

mubarek günde hepinizden Allah razı olsun kızlar rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere amin :)

Kızlar Günaydın Rabbime çok şükür bin şükür bende hamileyim hep sizlerde aklimdasiniz herkese çok dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aaa canım gözünaydın
İlk aşılama mıydı bu.
Bi sorun varmıydı sizde
Rabbim bizlerede nasip eder inşallah
Senide ilk sayfamıza ekliyorum canım

hayırlı kandıler herkese bende yenı lısteye katılmak ıstıyorum yanı duaya devam ben dua edınce gercekten huzur buluyorum ve her kes ıcın bende 20 tane okuyacagım bu gun ınsallah . Rabbımbu mubarek gunun hurmetıne dualarımızı kabul eylesın ınsallah bol bol dua edın arkadaslar rabbımın bızı en cok ısıttıgı gunlerın bırındeyız cok sukur bu gune gelmeyı nasıp eden rabbıme

Canım sayfa 875 te biri vardı katılmak isteyen görmedin sanırım

bu arada hesapladıgımıza gore gecen cuma benım yumurtlama gunumdu ınsallah bugunle beraber 17.gunum ve bu sabah kalktıgımdan berı sag bacagım belırgın olmak uzere ıkı kasımda agrı var boyle tuaf bısey ve gecen aylar hep dort gun erken adete gırerdım bu ay bakalım nasıl olacak hayırlısıyla ve ınefolıc kullanıyorum acaba nıe o agrılar anlamadım zaten fazla bılgım yok aslında

Allah razı olsun kızlar birbirimize dua edelim bu gece inşallah . Rabbim hakkıyla annelik yapacak kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah yüzümüz güler hepimizin . Bu gece doğacakların da kader programı yapılıyor.İnşallah bol bol dua edilim Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip estin bizlere. Hamile kardeşlerimizde inşallah sağlıcakla evlatlarını kucaklarına alır. Hayırlı evlat olurlar inşallah.

Amin canım inşallah.. Rabbim sağlıklı hayırlı bereketli evlatlar nasip etsin bizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…