Keşke ilk denemem olsa canım ama 8. Tüp denemem 2 de aşılama var tabi ama malesef sonuç yok bakalım kısmet artık vakti gelmiştir bu sefer inşallah.amin canım inşallah hepimizin emekleri boşa gitmesin...senin de umarım herşey yolunda gider ve sonucun pozitif olur canım...Allah kolaylık versin...ilk tup bebek mi yoksa dondurulmuş embrıyomu olacak??
Dua sana okundu bugun,bu gun de ne guzel tup bebek islemi olmus.Keşke ilk denemem olsa canım ama 8. Tüp denemem 2 de aşılama var tabi ama malesef sonuç yok bakalım kısmet artık vakti gelmiştir bu sefer inşallah.
İnşallah canım ya ağzından bal damlıyo valla :)Dua sana okundu bugun,bu gun de ne guzel tup bebek islemi olmus.
Inaniyorum ben bebisin bu dualarla gelecek.
Keşke ilk denemem olsa canım ama 8. Tüp denemem 2 de aşılama var tabi ama malesef sonuç yok bakalım kısmet artık vakti gelmiştir bu sefer inşallah.
Keşke ilk denemem olsa canım ama 8. Tüp denemem 2 de aşılama var tabi ama malesef sonuç yok bakalım kısmet artık vakti gelmiştir bu sefer inşallah.
Amin abla amin insallah dualarimiz tez zamanda kabul olur...Canim gecmise goz attim loste bitince tekrar devam ediyormus inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin burda olmaktan çok mutluyum ve umutluyum
200 aldim
İnşallah tüp bebekte pozitif sonucu alırsın canım inşallahKızlar bugün benim duam okunuyor ve bende bugün Allah in izniyle tüp bebek tedavisine başladım az önce geldim doktordan rabbim bizlere tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın herkesin ağzınıza sağlık Allah razı olsun hepinizden.
Canım sorununuz neydi. Sorunsuz mu aşılama ve tüp tutmadı daha önce.Keşke ilk denemem olsa canım ama 8. Tüp denemem 2 de aşılama var tabi ama malesef sonuç yok bakalım kısmet artık vakti gelmiştir bu sefer inşallah.
Canim ben kalmak istiyorum çünkü burda huzurluyum kafa olarak çok rahatim inşallah minigimde gelir rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :)Evet kızlar liste bitince
Yine başa dönüyoruz.
Dua ya devam ediyoruz
Bebişler göbüşe girene kadar duaya devam inşallah
Çıkmak isteyenler liste bitince çıkıyor.
Yeni gelen arkadaşlarla yine devam edicez duaya.
Bende bir defa klomen kullandim kist oldu sonraki ay kisti attim ama birdaha devam etmedim doktor ucay kullan demisti kontrolleri biraktim başka yere devlete gittim oda tahlil sonucuna gore iyne tedavisi onerdi ama sperm testi sonucu istedi esimde test yaptirmadi bende oluruna biraktim dualara inşallah birbirimize ettigimiz dualar minigimizi getirecek umuduyla doluyum hayirlisi allahtanKızlar yarın adetimin 13. Günü doktora gitcem
Bakalım klomen ne işe yaradı bende.
Doktor 16. Gün gel demişti ben dayanamadım yarın gitcem bakalım hayırlısı
Rabbim bu defa klomenle nasip eder ya.
Daha önce 2 kez kullandım ama sıkı takip yaptırmamıştım.
Bu 3. Kez kullanışım olacak klomeni.
Rabbim sen bizleri evlatsızlıkla imtihan etme ne olurrrr aminnnn
Elimizden geleni yapıyoruzBende bir defa klomen kullandim kist oldu sonraki ay kisti attim ama birdaha devam etmedim doktor ucay kullan demisti kontrolleri biraktim başka yere devlete gittim oda tahlil sonucuna gore iyne tedavisi onerdi ama sperm testi sonucu istedi esimde test yaptirmadi bende oluruna biraktim dualara inşallah birbirimize ettigimiz dualar minigimizi getirecek umuduyla doluyum hayirlisi allahtan
Erkek infertilitesi canım sorun ama böyle çok insan var gebe kalan bizim neden başarılı olamadigimiza hiçbir doktor anlam veremiyor bu sefer farklı sistem deniyoruz asi falan yapıldı tedavi protokolü filan değişti bakalım hayırlısiCanım sorununuz neydi. Sorunsuz mu aşılama ve tüp tutmadı daha önce.
İnşallah bu defa gelir bebiş inşallah
7 yıllık evliyiz ilk 2 sene istemedik zaten 5 yıldır da uğraşıyoruz ışte canım çok şükür maddi sıkıntı çok yaşamadık ama manen çok yıprattı bizi ama ne yapalım elimizden geleni yapmış olmak için uğraşıyoruz takdir Allah tan vakti saati gelmiştir inşallahta son olur bu bebisim gelir artıkAllah yardımcın olsun canım.. Kac yılda denedın 8 tüpü maşallah sanaa.. Ben 4'de bıraktım bizde aşılama olmadığı için hiç denemedik bile.. Ama 5.ciyi ne madden ne manen kaldıramam gibi geliyor..
Ama dilerim bu sefer nasibin burdadır ve hepimize de umut olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?