Cok uzuldum cnmmalesef aşılamam bu kezde olmadı.süper bir anneler günü hediyesiiiiii
Cok uzuldum cnmhakkımızda hayırlısı. Umudunu yitirme. Tüp bebek denedinizmi
Canım ya bu kötü bi haber oldu.malesef aşılamam bu kezde olmadı.süper bir anneler günü hediyesiiiiii
Canım geçmiş olsun inşallah annen sağlığına kavuşur.Kizlar iyi aksamlar...esim izne cikmisti iznimizi evde geciricektik.Yol hamilelige zarar verir diye.Memleketimize gelmeyecektik.Ama bende esimde kistan beri gurbetteyiz iyice bunaldik birde izinde evde olmak dahada bunaltti.Ustune annemin kalp ritim bozuklugu vardi senelerdir ilac kullanir.Kalpten beyne giden damarda daralma varmis tam olarak kan pompalanmiyormus.Annecigimin surekli bas donmeleri sonucu bu ciktiTabi ben dun cok agladim esimde aglayarakda zarar veriosun bebege gel gidelim dedi.Arka koltukta yatarak geldim tabi doktordan izin alip..Insallah bisey olmaz bebegime Rabbimin bana emaneti insallah benimle kalir...bizde dun gece ciktik yola geldik kayinvalidemdeyz 2.3 gun sonrada anneme gecicez annemde buraya 10 saat uzaklikta
Annemin yaslanmasina gitgide hastaliklarinin cikmasina dayanamiyorum zaten duygusal insandim dahada asiri oldum...Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin.
Lutfen sizlerde uzulmeyin kizlar hepimiz birer imtihandayiz nolur isyan edip imanimizi kaybetmeyelim sizlere din kardesiniz dua kardesiniz olarak yaziyorum kendim hamileym diye rahat yazmiyorum ne olacağımız hayatin ne getirecegi hic belli olmuyor herbirimiz ayri sinavlardan geciyoruz.Her zaman hakkimizda hayirlisini isteyelim.Belki bu hayatta cok sıkıntı cekeriz ama mukafatini ahirette aliriz.Gercek hayat ahiret hayati cunku.
Hepimiz birer anne adayiyiz.Anneler gununuz kutlu olsun canlarim.
Zeynep çok geçmiş olsun Allah şifa versin annene, sende dikkat et ailenin yanında olmanın keyfini çıkar...Kizlar iyi aksamlar...esim izne cikmisti iznimizi evde geciricektik.Yol hamilelige zarar verir diye.Memleketimize gelmeyecektik.Ama bende esimde kistan beri gurbetteyiz iyice bunaldik birde izinde evde olmak dahada bunaltti.Ustune annemin kalp ritim bozuklugu vardi senelerdir ilac kullanir.Kalpten beyne giden damarda daralma varmis tam olarak kan pompalanmiyormus.Annecigimin surekli bas donmeleri sonucu bu ciktiTabi ben dun cok agladim esimde aglayarakda zarar veriosun bebege gel gidelim dedi.Arka koltukta yatarak geldim tabi doktordan izin alip..Insallah bisey olmaz bebegime Rabbimin bana emaneti insallah benimle kalir...bizde dun gece ciktik yola geldik kayinvalidemdeyz 2.3 gun sonrada anneme gecicez annemde buraya 10 saat uzaklikta
Annemin yaslanmasina gitgide hastaliklarinin cikmasina dayanamiyorum zaten duygusal insandim dahada asiri oldum...Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin.
Lutfen sizlerde uzulmeyin kizlar hepimiz birer imtihandayiz nolur isyan edip imanimizi kaybetmeyelim sizlere din kardesiniz dua kardesiniz olarak yaziyorum kendim hamileym diye rahat yazmiyorum ne olacağımız hayatin ne getirecegi hic belli olmuyor herbirimiz ayri sinavlardan geciyoruz.Her zaman hakkimizda hayirlisini isteyelim.Belki bu hayatta cok sıkıntı cekeriz ama mukafatini ahirette aliriz.Gercek hayat ahiret hayati cunku.
Hepimiz birer anne adayiyiz.Anneler gununuz kutlu olsun canlarim.
Aslında bizdede hata var, dr da dedi çok düşünüyorsun stres yapiyorsun, stres en agir hastaliktan bile daha kötü etkileyebilir vücudu dedi. Ama elimizde olmadan hep düşünüyoruz üzülüyoruz. Bu ay dua sayfasindan bile cikmayi düşündüm hergün takip hergun düşünüp stres demek ama sizleri sevdim merak da ederim simdi...Daha rahat olalim, elimizden gelni yapiyoruz zaten tevekkül etmemiz lazım.olmazsa 2 ay ara vericez demişti doktor 2 ay sonra ama hiç içimden gelmiyor bnm bugün umutsuzluk isteksizlik ne varsa hepsi cöktü üstüme çocuk falan düşünmek istemiyorum artık olursa olur olmazsa olmaz
Aslında bizdede hata var, dr da dedi çok düşünüyorsun stres yapiyorsun, stres en agir hastaliktan bile daha kötü etkileyebilir vücudu dedi. Ama elimizde olmadan hep düşünüyoruz üzülüyoruz. Bu ay dua sayfasindan bile cikmayi düşündüm hergün takip hergun düşünüp stres demek ama sizleri sevdim merak da ederim simdi...Daha rahat olalim, elimizden gelni yapiyoruz zaten tevekkül etmemiz lazım.
Yada kizlar biz okuyup bitirelimportakales icin baslayalim ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?