- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
Okumayan arkadaslar hadii bitirelim
G
Gokyuzum5556
icin baslayalimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun arkadaşım, inşallah beklemeden olur bebeğin...Guzel kalpli anne adayayları nasılsınız?
Pek sık giremiyorum k.bakmayın.
Bu gun başladım bende klomen e bakalım neolacak. Hakkımızda hayırlısı.
Zeyneb21 inşallah bebeĝinin o büzel kalp atışını duyacaksin cnm benim.
@volhat guzel dusun guzelnolsun cnm. Insallah tutar bebisin @cgpbas Allah kabul etsin cnm ne güzel yapmışsın. Inşallah tez zamanda yazarız bizde hamileeyiz die
Canım çok teşekkür ederiz, Allah kabul etsin.Ne güzel düsundun bizleride Allah razi olsun.netten bi arastır bide dra danış bakalım eger etkiliyor sa bu ay yaptırma bari hem manevi hem maddi yorucu olmasın. Geçmiş olsun.Kizlar muvludum oldu... Tek kelime ile mukemmeldi... Sanki iliklerime kadar hissettim o kadar guzel okudularki tum misafirlerinde etkilendi... Birde buyuk teflerden getirmişler cok coskuluydu.. 34 kisi var dedim ozellikle dua bekleyen... Hep bi agizdan el ele tutusarak dua ettiler... Insaallah Allah kabul eder tum dualarmizi...
Bu arada esim ameliyatli oldugu halde mecbur ise gitti ayak altında dilanmayim die...Oda yoruldu ama simdi iyi sukur...
Size sorum su... Esim mecbur antibiyotik kullanio ben hasta oldum doktor hastaliginin 2. Gunu gel devaminda asilama yapalim demisti. Sizce bu ay beklesem mi antibiyotik spermlere zarar verirmiki bosami asilama yapmis olurum bilemedim... ;/
Mg li icin de dua al istersen ckmadan cnmCanım 200 yaz bana.
K.bakmayın Hakkınızı helal edin... 200 aldım listenin sonuna kadar herkese 200 alıyorum...