Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok canim yaniyor benimde gecen sene anneler gununde acaba seneye anne olacak miyim diye dusunuyordum aklima o geldi. rabbim herseyin en hayirlisini biliyor canim. bize bu zorlu süreçte dua, sabir ve teslimiyetten baska birsey kalmiyor. rabbim ins hepimize ömür verirde anneligi tadariz gercekten cok ozeniyorum . ablamin bebegini sevdim kucagimdan indirmedim 4 aylik. masallah subhanallah. ellerii kokusu teni boğumlari... Rabbim bizede nasip et ne olur icim aciyor ( dualarimdasiniz canlar. Allahim bana ve evlat isteyen herkese anneligi hayirla saglikla tatdırBu anneler gununde de yine hamile değilim
Çok canım acıyor
Her yerde annelikten bahsediliyor
SEVGİLİ ANNE OLAYI COOK İSTEYEN ANNE ADAY ADAYI ARKADAŞLAR IM HEPİNİZİN ANnELEr GÜNÜNU KUTLUYORUM VE OPUCUKLERIMI GONDERIYORUM. Bu gun Üzgünüm yalnızım evde. Bana sarılıp anneler günümü kutlayacak bi varlığa bile sahip değilim. Şehir dışında olduğu için anneme de gidemedim öpüp sarılamadmı ona İnşallah hasretimiz son bulur bu Üzgün geçirdiğimiz son anneler günü olsun. inşallah seneye kimi eşikte kimi besikte olan bebeklerimizle kutlarız bu günü
Unudunu yitirme canim benIm.Ben ne zaman anne olacam
Ya hiç olamazsam
Umudunu kaybetme vardır bir zamanı Allah kabuletmeyeceği duayı ettirmezmiş.malesef aşılamam bu kezde olmadı.süper bir anneler günü hediyesiiiiii
Amin canım benim inşallahYenibidünya, yasemin ve diğer kızlar... üzülmeyin aslında hiçbir zaman yalnız değiliz, anne olacağımız günlerde gelicek inşallah Allah herseyin hayırlısını nasip etsin bizlere sağlik versin...