Herkesin niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah08.11.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”
1.nursevdi (NURSEVEN)
2.Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
3. E ebra34 (FERİDE)
4.Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5.MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
6.cemile___ (TÜLAY)
7.heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
8. H Hasretimm123 (GİZEM)
9.the last chat bender (BAHAR)
10. Y Yaz2021 (ZELİHA KIZI EKİN)
11. H harivefaa (AYNUR KIZI HARİKA)
12. L lov3y (GÜLSEN)sağlıklı bebeği olsun
13. F ftkz (FERDANE)
14. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA)gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alması niyetiyle
15.gul_cann (HALİME KIZI ZEYNEP)
16.mavibaloncuk (AYŞE) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi, sağlıkla kucağına alması niyetiyle
17.aci_cikolata (NERİMAN KIZI RAZİYE)
18.espressoc (SEHER KIZI KEVSER)
19. N Nurhikmet (MERVE)
Listemizin tamamlanma tarihi: 18.11.2024
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
Selam burada bulunan tüm kardeşlerime okudum dua ettim Rabbil Alemin Allah im tez vakitte bize sağlıklı imanlı güzel evlatlar nasip etsin amin08.11.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”
1.nursevdi (NURSEVEN)
2.Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
3. E ebra34 (FERİDE)
4.Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5.MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
6.cemile___ (TÜLAY)
7.heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
8. H Hasretimm123 (GİZEM)
9.the last chat bender (BAHAR)
10. Y Yaz2021 (ZELİHA KIZI EKİN)
11. H harivefaa (AYNUR KIZI HARİKA)
12. L lov3y (GÜLSEN)sağlıklı bebeği olsun
13. F ftkz (FERDANE)
14. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA)gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alması niyetiyle
15.gul_cann (HALİME KIZI ZEYNEP)
16.mavibaloncuk (AYŞE) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi, sağlıkla kucağına alması niyetiyle
17.aci_cikolata (NERİMAN KIZI RAZİYE)
18.espressoc (SEHER KIZI KEVSER)
19. N Nurhikmet (MERVE)
Listemizin tamamlanma tarihi: 18.11.2024
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
Yukarıda yazmıştım canım gözden kaçtı herhaldeSelam kızlar bugün listemiz bitiyor bildirimlerinizi bekliyorum
5.MMorsalkimm
6.cemile___
9.the last chat bender
15.gul_cann
19. N Nurhikmet
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahSelam kızlar bugün listemiz bitiyor bildirimlerinizi bekliyorum
5.MMorsalkimm
6.cemile___
9.the last chat bender
15.gul_cann
19. N Nurhikmet
1500 tane okudum 400 kaldıSelam kızlar bugün listemiz bitiyor bildirimlerinizi bekliyorum
5.MMorsalkimm
6.cemile___
9.the last chat bender
15.gul_cann
19. N Nurhikmet
200 adet kaldı bitiyor inşallah çok meşgul bir dönemden geçiyorum ama biiznillah yapıyorum. Sadece bir gün geç kalmışımSelam kızlar bugün listemiz bitiyor bildirimlerinizi bekliyorum
5.MMorsalkimm
6.cemile___
9.the last chat bender
15.gul_cann
19. N Nurhikmet
Çok şükür hepimize okudum200 adet kaldı bitiyor inşallah çok meşgul bir dönemden geçiyorum ama biiznillah yapıyorum. Sadece bir gün geç kalmışım
Allah razı olsun, Allah'ım kabul etsin inşallah. Bizlere de nasip olur inşallah.Kabe-i muazzamaya karşı listedeki tüm arkadaşlarıma okudum ve adınıza selam gönderdim arkadaşlarım. Rabbim kabul etsinAsimisa
Maşallah Allah kabul etsin inşallah bizlere de dua edinKabe-i muazzamaya karşı listedeki tüm arkadaşlarıma okudum ve adınıza selam gönderdim arkadaşlarım. Rabbim kabul etsinAsimisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?