- 26 Kasım 2014
- 1.802
- 1.231
- 158
kızlar ben regl oldum bitince katılacam dualara
bu dualar regli iken okunuyor diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben regl oldum bitince katılacam dualara
Canım bende 200 alayım sayıyı az tutalım herkes okusun bız çok alınca dua edemeyenler çok oluyor galiba
+100 ekleyn
bu dualar regli iken okunuyor diye biliyorum
Canım sevimli bitti buketten düştüm okuduğunuOkudugumuz Kuran dan ayet oldugu icin okumamak.daha dogru regl iken arkadaslar...
bu arada sevimli arkadasimiz icin 200 tae de ben aliyorum Yasmincigim...
Canım kuran da geçen dua âyetleri okunurkızlar ben regl oldum bitince katılacam dualara
Canım sevimli bitti buketten düştüm okuduğunu
Canım kuran da geçen dua âyetleri okunur
Kurana el sürülemez ezbere sure dahi okunamaz
Ama kuran da geçen dualar adetli okunur
Mesela sen adetliyken hiç dua etmiyormusun buda aynı şey allahım bana Evlat Ver diyoruz
Benim eşim İlahiyat Fakültelesi mezunu ve İmam oda dua niyetiyle okunur diyor
Kitaplarda da yazıyor
Fatiha dua niyetiyle okunabilir. Ayrıca Kur'andaki duaya benzeyen ayetler de Kur'an okuma niyetiyle değil de dua maksadıyla okunabilir. Mesela; Rabbena atina fiddünya haseneten ve filahireti haseneten ve gına azabennar gibi.
Aynı şekilde sevinçli bir haber duyan bir kimse “Elhamdülillah” diyebilir. üzücü bir haber duyan da “İnna lillah ve inna ileyhi raciun” diyebilir. (İbrahim Halebi, Halebi, Sağir, s.37-39; İbn-i Abidin, Haşiyetu Reddi'l-Muhtar, 1/293)
Evet canım herkes girip Alınca hemen ilerliyor Listemiz zaten dua almayanları çıkarıyorumYasmincm cok hizli qidiyor masallah ya yetisemiorz ki bnde tabi cenaze olayndan kaynakli habire bakamiyorym bi önceki arkadasi kacrmsm bana 200 yazn