Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asimisa adetli iken okuyabilir miyiz
Adetliyken okuyabilirsiniz bu ayeti ezbere bildiğiniz dualar adetken bile okunuyor daha önce de yazmıştım bir din hocasının söylediğine göre duayı Kuran-ı Kerim’i açıp okuyorsak abdest gerekli ancak ezberden okunan dualarda abdest şartı yok. Bu ayeti de ezberden okuyoruz zaten nasıl ki mezarlık yakınından geçerken Fatiha okunur o durumda her zaman abdestli olamazsınız ama duayı okursunuz yine deAyet olduğu için ben okunmaz diye biliyorum çünkü dua olarak okumuyoruz sayılı bi şekilde ayeti okuyoruz abdest şartı var. Ben bu konuyu farklı hocalarada sordum sizlerde araştırın.Sorarken lütfen sayıyla çektiğimizi belirtin çünkü ayrıntısı bu.
Emin misin canım ben adetliyken uzun besmele bile çekmem iyi arastırmak lazım bir günde okunuyor nasılsa problem olmaz herhaldeAdetliyken okuyabilirsiniz bu ayeti ezbere bildiğiniz dualar adetken bile okunuyor daha önce de yazmıştım bir din hocasının söylediğine göre duayı Kuran-ı Kerim’i açıp okuyorsak abdest gerekli ancak ezberden okunan dualarda abdest şartı yok. Bu ayeti de ezberden okuyoruz zaten nasıl ki mezarlık yakınından geçerken Fatiha okunur o durumda her zaman abdestli olamazsınız ama duayı okursunuz yine de
Nihat Hatipoğlu söyledi bunu doğru olmasa neden söylesin canım. Hem adet olmak kirlenmek değil ki tüm kadınlar adet oluyor ve bu hayatı oluşturan bir mucizeye sebep oluyor, bebek oluyor. Adet olmak pis olmak değil günah değil. Yüce Allah'ın bizlere bahşettiği bir iyilik. Kuran'da şöyle yazıyor Bakara suresinde okumuştum sanırım, ''duayı oturarak ayakta veya yatarak edebilirsiniz''. Yatarken bile okunabiliyorsa bir dua neden mutlaka abdest gereksin ki zaten hoca da ezberden okursan gerekmez diyor.Emin misin canım ben adetliyken uzun besmele bile çekmem iyi arastırmak lazım bir günde okunuyor nasılsa problem olmaz herhalde
Adete yaklaşan günlerde ya da hemen bittikten sonra da okunabilir belki bu riske girmeyelim bence bir günde okunabiliyor zaten
Merve ismim teşekkür ederimParlayanGece isminiz nedir acaba? Yarın liste başlıyor sizi de ekleyeyim
Tamamdır bekliyorum Allah razı olsunParlayanGece isminiz nedir acaba? Yarın liste başlıyor sizi de ekleyeyim
Az kaldı canım okuyup bildirim yaparım bugünkızlar bugün liste bitiyor bildirimlerinizi bekliyorum
9. YagmurSendeanlarsn (YAĞMUR'UN YAKINI MELEK)
10. MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
15. S sedu066 (KEZBAN KIZI SEDA)
19. O Orkidem (DİLEK KIZI EMİNE)
21. gunesada (SEDA)
22. the last chat bender (BAHAR)
İki kişi kaldı canım okuyacağım bugünkızlar bugün liste bitiyor bildirimlerinizi bekliyorum
9. YagmurSendeanlarsn (YAĞMUR'UN YAKINI MELEK)
10. MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
15. S sedu066 (KEZBAN KIZI SEDA)
19. O Orkidem (DİLEK KIZI EMİNE)
21. gunesada (SEDA)
22. the last chat bender (BAHAR)