Valla emin olamadim araştırayımOkunur bence, dua ediyoruz. Bir surenin tamamını okumuyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla emin olamadim araştırayımOkunur bence, dua ediyoruz. Bir surenin tamamını okumuyoruz.
13.02.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”
1. V Vavin (HAVVA KIZI ARZU)
2. nursevdi (NURSEVEN)
3. Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
4. E ebra34 (FERİDE)
5. seymaa-34 (NEBİYE KIZI ŞEYMA)
6. Eckubra (NİMET KIZI ECE)
7. goldBride (ŞEHNAZ KIZI DUYGU)
8. V e n u s (ÖZGE)
9. CYdA (CEYDA)
10. aysen- (ARZU KIZI AYŞEN)
11. NUR-SAH (AYTEN KIZI NURHAN)
12. M Minnos28 (ZEKİYE KIZI İLKNUR)
13. YagmurSendeanlarsn (YAĞMUR'UN YAKINI MELEK)
14. MMorsalkimm (ÖZGE)
15. esoss88 (NAGİHAN KIZI ESRA)
16. beyons (REFİKA KIZI BEYHAN)
17. cemile___ (TÜLAY)
18. Cokbilmisbayan (SERPİL KIZI TUĞÇE)
19. F findikfistik3 (FATMA)
20. Zamanyeli (GÜLSÜM KIZI ZEYNEP)
Listemizin tamamlanma tarihi: 23.02.2024
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
Okuyabilirsin canım regl iken sadece Kuran açıp sure okunmaz ezberden okuyacaksan sure okunur daha geçen hafta tvde bir hoca böyle söyledi yani ezberden ayetel kürsi bile okuyabilirsinRegl Ken okunamiyor değil mi bitmesini bekliyorum okuyamıyorum
Teşekkür ederim canım baslayayim o zamanOkuyabilirsin canım regl iken sadece Kuran açıp sure okunmaz ezberden okuyacaksan sure okunur daha geçen hafta tvde bir hoca böyle söyledi yani ezberden ayetel kürsi bile okuyabilirsin
Bütün arkadaslarq okudum Rabbim kabul eylesinO
Okudum canım , Allah kabul etsin inşallah..
tüm listeye okudum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin13.02.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
ANLAMI:
1. V Vavin (HAVVA KIZI ARZU)
2. nursevdi (NURSEVEN)
3. Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
4. E ebra34 (FERİDE)
5. seymaa-34 (NEBİYE KIZI ŞEYMA)
6. Eckubra (NİMET KIZI ECE)
7. goldBride (ŞEHNAZ KIZI DUYGU)
8. V e n u s (ÖZGE)
9. CYdA (CEYDA)
10. aysen- (ARZU KIZI AYŞEN)
11. NUR-SAH (AYTEN KIZI NURHAN)
12. M Minnos28 (ZEKİYE KIZI İLKNUR)
13. YagmurSendeanlarsn (YAĞMUR'UN YAKINI MELEK)
14. MMorsalkimm (ÖZGE)
15. esoss88 (NAGİHAN KIZI ESRA)
16. beyons (REFİKA KIZI BEYHAN)
17. cemile___ (TÜLAY)
18. Cokbilmisbayan (SERPİL KIZI TUĞÇE)
19. F findikfistik3 (FATMA)
20. Zamanyeli (GÜLSÜM KIZI ZEYNEP)
Listemizin tamamlanma tarihi: 23.02.2024
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
Canım sağlıcakla kucağına al inşallahAsimisa Canım hayırlı cumalar bugün tüm listeyi okumuş olurum. Diğer listeye eklemezsen sevinirim. Doğumum yakınlaştı aklım kalır. Okuyamazsam die endişe ediyorum. Hepinize dualar edicem bende çok bekledim. Tedaviler gördüm. Allah bana beklemediğim anda tedavisiz nasip etti. İSTEMEKTEN ASLA VAZGEÇMEYİN. Dualarımdasınız şimdiden beraat kandiliniz mübarek olsun. Tüm hayallerinizi dualarınızı yaşarken bulun kendinizi çok öptüm bu yoldaki yoldaşlarım iyi mi varsınız
Hayırlı cumalar canım çok sevindim inşallah Allah bebeğini sağlıkla kucağına versin doğumun kolay olsun inşallah canımAsimisa Canım hayırlı cumalar bugün tüm listeyi okumuş olurum. Diğer listeye eklemezsen sevinirim. Doğumum yakınlaştı aklım kalır. Okuyamazsam die endişe ediyorum. Hepinize dualar edicem bende çok bekledim. Tedaviler gördüm. Allah bana beklemediğim anda tedavisiz nasip etti. İSTEMEKTEN ASLA VAZGEÇMEYİN. Dualarımdasınız şimdiden beraat kandiliniz mübarek olsun. Tüm hayallerinizi dualarınızı yaşarken bulun kendinizi çok öptüm bu yoldaki yoldaşlarım iyi mi varsınız
Ben hamile kaldım ama dış gebelik oldu çok korkuyorum artik ama ümit kesilmez Allah tan24.02.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
ANLAMI:
1. nursevdi NURSEVEN)
2. Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
3. E ebra34 (FERİDE)
4. seymaa-34 (NEBİYE KIZI ŞEYMA)
5. Eckubra (NİMET KIZI ECE)
6. goldBride (ŞEHNAZ KIZI DUYGU)
7. V e n u s (ÖZGE)
8. aysen- (ARZU KIZI AYŞEN)
9. H harivefaa (AYNUR KIZI HARİKA)
10. NUR-SAH (AYTEN KIZI NURHAN)
11. M Minnos28 (ZEKİYE KIZI İLKNUR)
12. YagmurSendeanlarsn (YAĞMUR'UN YAKINI MELEK)
13. MMorsalkimm (ÖZGE)
14. esoss88 (NAGİHAN KIZI ESRA)
15. beyons (REFİKA KIZI BEYHAN)
16. cemile___ (TÜLAY)
17. Cokbilmisbayan (SERPİL KIZI TUĞÇE)
18. F findikfistik3 (FATMA)
19. Zamanyeli (GÜLSÜM KIZI ZEYNEP)
20. liberti22 (İSMİ KIZI ŞÜKRAN)
21. S sedu066 (KEZBAN KIZI SEDA)
Listemizin tamamlanma tarihi: 05.03.2024
LİSTE ŞU AN ALIMLARA AÇIKTIR
İçini ferah tut canım inşallah en yakın zamanda güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucağına alırsın, o zaman bu zor günler aklından uçup gider hiç yaşanmamış gibi olurBen hamile kaldım ama dış gebelik oldu çok korkuyorum artik ama ümit kesilmez Allah tan
Amin kardeşim Rabbil Alemin senden razı olsun sanada bana qda isteyen herkese nasip etsinİçini ferah tut canım inşallah en yakın zamanda güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucağına alırsın, o zaman bu zor günler aklından uçup gider hiç yaşanmamış gibi olur