Canım ben 20 nisanda adet oldum adetlerim bazen 28 bazen 27 bazende 26 günde bir geliyo ama çoğunluk 26 günde bir oluyorum adet.Canim sen kac gunde adet oldun en sin ve suan kacinci gunundesin birde insallah olmassinda adetin 3.gunu git bence canim kist falan varsa daha iyi goruluyomus...hem hormonlarda o gun dogru cikiyomus.
Ailenle olmak sana iyi gelicek insallah canimm
Neden kan testi yapılmıyor canımdün yaptım canım idrar ama birsey yoktu.
Bulgaristanda zaten kan testi yapılmıyor.
canm portakales herkese ben hep 200 okuyorm diodu da simdi iki qündr girmiyo ya acaba okudumu bilemiyorm bi bildrm yapmadi sedadan da haberm yok@sedaaaaaaa veportakales
Kızlar ikinci kez dua almıyorsunuz.
_SissLey_ nin duasına katılmazsanız listeden silineceksiniz bilginize.
esmerm91 canım daha önceden almadılar değilmi.
Alsalar_SissLey_ ye söylerdin galiba
Bilmiyorum burda biraz degisik. Turkiyeye gittigimde yaptrmayi dusunuyorum firdat kalırsaNeden kan testi yapılmıyor canım
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.
==> EMBIE arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................150
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................200
7=VOLHAT........... ..................190
8=CEREN15..............................200
9=DAMLA_22.........................300
10=GÜL333..............................
11=ZAHİDEM70........................
12=ZEYNEP0682………………..200
13=ZEYNEB21…………………..200
14=DUAMBELLİ..................... 200
15=HASRETİMSENSİN..........250
16=YENİBİDÜNYA......... .....200
17=ESK26Z..........................
18=TUBATESBİH...............200
19=ZEYNEPCE90............... 200
20=TUBAMMS...................200
21=EMBİE..........................200
22=YASEMİN.. ...................200
23=SULTAN.......................200
24=GÜLAYEKER................ 100
25=DEBORAH26................200
26=ÖZGECAN19............200
27=WHİTEROSE55.............200
28=MGLİ............................ 200
29=PORTAKALES...................
30=SEDAAAAAA...............
31=FİLİZ2012......................200
32=CGPBAS........................200
33=KELEBEGIMYAGMUR........250
KALAN..............................1,260
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİNDUASINAKATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..
Zeynepcim normalde adet düzensizligum yoktu 2 aydir boyle oldu, dr ilacı yumurtalar gelişsin bebek olsun diye verdi 14. Ayim denemede çünkü.yan etkileri klomene göre daha az dedi.baktim bi cok kisi kullaniyor ayni klomen gibi 3. Gün basliyip 5 gun iciyorum.bence etki ettiki adetim duzene girdi buda yumurtalarin zamaninda gelismesiyle alakali. Inşallah bi dahaki ay olur umutlu olmak istiyorum yasim 32 4yillik evliyim 5 olucak bi kac aya.Allahım duysun sesimi bekleyen herkese tez zamanda saglikli hayirli evlatlaevlatlar versin.
26gunde bir oluyosan 12.gun senin icin onemli canim ve devami 13 14 15.gun internettende bulursun yum gunu hesaplamayi tabi yuzdeyuz dogru degil ama tahminen ama senin akintin olms haber vermis zaten bazisinda hic akinti olmuyo daha zor.Insallah igneye gerek kalmaz catlamistir ve insallah kirmizlar gelmez pozitifi gorursun canimmmCanım ben 20 nisanda adet oldum adetlerim bazen 28 bazen 27 bazende 26 günde bir geliyo ama çoğunluk 26 günde bir oluyorum adet.
20 nisanda adet oldum adetin 3. Günü doktora gittim hem hormon testi için hem klomen için.
Hormon testim iyi çıktı.
Ama geçen aydan çatlamayan yumurtan var dedi doktor belkide küçük kist olabilir dedi ama suan klomen yazamam dedi.
Adetle bunu atarsın ve yeni yumurtan olur dedi..
Bidahaki adetin en gec 5. Gününe kadar gel muayene yapıp klomen yazarım dedi.
Yarın adetimin 15 günü oluyo başka bi doktora gitcem durumumu anlatcam cumartesi akıntım ve kasık ağrım olduğunu anlatcam yumurta çatlamışmıdır diye sorcam
Muayene etsin doktor eğer yumurta varsa büyükse ve çatlamamışsa çatlatma iğnesi isteyecem.
İşte böyle canım durumlar bakalım ne olacak
İnşallah canım ya evet akıntım oldu inşallah çatlamıştır26gunde bir oluyosan 12.gun senin icin onemli canim ve devami 13 14 15.gun internettende bulursun yum gunu hesaplamayi tabi yuzdeyuz dogru degil ama tahminen ama senin akintin olms haber vermis zaten bazisinda hic akinti olmuyo daha zor.Insallah igneye gerek kalmaz catlamistir ve insallah kirmizlar gelmez pozitifi gorursun canimmm
Insallah canim 21.gununde hic progestrn baktirdinmiİnşallah canım ya evet akıntım oldu inşallah çatlamıştır
INŞALLAH sonuçlar guzel çıkar sende bu gergin bekleyişten kurtulursun arkadaşım, dualarımız seninle...Kizlar 4 tup kan verdim bide karnim acti bayilcaktim az daha
Dua edin bana bugunku sonucumda yukseldiyse artik kendi doktoruma gidicem takip icin
Allah razi olsun canim insallahINŞALLAH sonuçlar guzel çıkar sende bu gergin bekleyişten kurtulursun arkadaşım, dualarımız seninle...
insallah sonucun yüksk cikar cnm ne zaman cikcak sonuclarKizlar 4 tup kan verdim bide karnim acti bayilcaktim az daha
Dua edin bana bugunku sonucumda yukseldiyse artik kendi doktoruma gidicem takip icin
Insallah tatlim 2..2 bucuk gibi cikicak canim zaman gecmiyo yineinsallah sonucun yüksk cikar cnm ne zaman cikcak sonuclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?