Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep yarın hemen bizede haber ver bugün hep aklimdaydin. Bende hasta olucak gibiyim
ay yapmadım 2 aydır adetim çok düzensizdi 2 nisanda hasta olmuştum bu ay ne olur bilmiyorum. Bu ay umutsuzdum açıkcası ilaç kullandığım ilk aydı ve bir yumurtam olmuş ve büyümüş(18ml)... ^. gün tekrar başlıycam sanırım ilaca dr olursan 3. gün gel dedi.Sen den güzel haberler alalım canım, bize de umut oluyorsun:)Canim dun aksam yine aradim hastaneyi mak yapilmamis.Yarin arayin dediler....Bakalim bugun insallah cikicak...
Bu arada adet olcakmis gibiydim bende canim hic belli olmuyor yani ☺
Yaptinmi hic test
Canım ben çektirmedim ondan bilmiyorum da.kizlar ben hala doktora gitmedim kanamam durmadi ama azaldi.doktor gel ilacli emar cekmemiz lazim dedi ay o niye ki acaba. aranizda çektiren varmi. cikolata kistim var yapişiklik baska yerde var mi diye bakacakmiş. o ilaç can yakiyor mu
korkudan erteledim kesilir sandim kesilmedi gidecem Allahin izniyle ins temiz çikar yarin hastane yok bakalim ne zaman çikar sonucum. ins alttan muayenedede bi sorun yoktur zaten korkak bi insanim iyice gerildim vallaCanım ben çektirmedim ondan bilmiyorum da.
Sen neden gitmedin doktora
Bak geciktirerek hata yapıyoRsun canım
Dua et inşallah bu durumun sonucu iyi çıkar
Merhabayin guzel arkadaslarım bu msj ı dikkatle okuyun.
Bu gun yine kontroldeydim. Doktor hersey normal yumurtan fln catlamış dedi. 12 gun vea 16 gune belli olur hamile misin die. Degilse adetin gelmesi lazım dedi. Ve ilaç yazdı. Ilacın ismi CLOSTILBEGYT ( ve beni uyardı, bu ilacı içenlerin 100%70 ikiz olur dedi) ilac sadece 5 gün içiliyor ve adetin 4 cu vea 5 gunu başlanıyor içilmeye.
Türkiyede varmı bilmem. Bulgaristan daki bulgar forumlarına baktım kimse olumsuz bir yorum yazmamış. Hatta çoğunun ikizleri var. Bazıları ilj ayda olmamış ama üç ay da garanti veriyor doktorlar. Bir araştırın doktorlarınıza sorun. Eyer turkiyede yoksa sizlere burdan seve seve gonderirim.
Aaa bak bu ilac klomen mi acaba? Burda sistem biraz farklı. Oyle kanda gebelik varmi yokmu diye baklmıyor. Bu dedigim ilac folikuleri cogaltıyor yumurtaliklar buyuyor falan. Aynisi mi canim?Tatlimmm insallah gelmez kirmizilar.Gelirsede mayis ayinda bu ilac vesile olur Rabbimde nasip eder insallah.Bende klomene adetin 4.gunu baslamistim.Ondada diyordu cogul gebelik gorulebilir diye.
Bende nisanliyken bile ikizim olsun diyip dururdum ama bakalim daha sonuclarim bile belli degil..
Ayrica bak ne guzel yum buyumus masallah dikkat et kendine bu ara yorulmamaya calis canim
Aaa bak bu ilac klomen mi acaba? Burda sistem biraz farklı. Oyle kanda gebelik varmi yokmu diye baklmıyor. Bu dedigim ilac folikuleri cogaltıyor yumurtaliklar buyuyor falan. Aynisi mi canim?