- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
Diyarbakır da nerde çektirdin canımDiyarbakır da canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyarbakır da nerde çektirdin canımDiyarbakır da canim
Genesis de cektirmistim canım gönül hanim vardı çok iyi bi doktor o çekmişti. Sen de mi ordasinDiyarbakır da nerde çektirdin canım
Siverekteyim ben de canimGenesis de cektirmistim canım gönül hanim vardı çok iyi bi doktor o çekmişti. Sen de mi ordasin
Hmm Diyarbakır a çok uzak değil ama gidilebilir sen de mi crktircaksin hsgSiverekteyim ben de canim
CANİM çektir ol tedavini erteleme zaman su gibi akip gidiyor bak ben 5 yilimi geride bıraktım çok tedaviler gördüm ise yaramadı ben de tüp bebek yaptiriyorum simdiEvettüp bebek öncesi istiyor hastane
Ben de öyle düşünüyorum canım 29 yaşındayım . öğretmenim .yaz tatilini bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsunCANİM çektir ol tedavini erteleme zaman su gibi akip gidiyor bak ben 5 yilimi geride bıraktım çok tedaviler gördüm ise yaramadı ben de tüp bebek yaptiriyorum simdi
Ben de 29 olcam mayısta. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yaza kadar hamile kalırsın da tedaviye gerek kalmazBen de öyle düşünüyorum canım 29 yaşındayım . öğretmenim .yaz tatilini bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah canım da zor biraz. Esimde sorun varBen de 29 olcam mayısta. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yaza kadar hamile kalırsın da tedaviye gerek kalmaz
4 tane Keciboynuzun u1.5 bardak suda 5 dakka kaynatıp içir her akşam hareketliliği arttırıyorİnşallah canım da zor biraz. Esimde sorun var![]()
cnm benim arkadasimda hic bi sorun yoktu , esinde sorun vardi hem hareketsiz hem canlı sperm sayisi azdi öyle biseyler tam hatirlayamadim ne oldugunu. tedavi oldu. sonra hamile kaldi dogal yolla hemde. ne yaptin dedim nasil oldu drlar tup bebek bile olmayabilir demisti kiza. adetten 1 hafta once iliskiyi kesmişler adet sureside en az 1 hafta. 15 gun bisey yapmadik sonra yumurtam çatladigi zaman birlikte olduk ve o ay hamile kaldim dedi. gun aşiri deniyoduk ilk defa bu kadar ara verdik falan dedi. kisacasi rabbim ol derse olur ins.İnşallah canım da zor biraz. Esimde sorun var![]()
duambelli arkadamizda almamis o da duaya katilsin diye 260 aliyorum510 nu ben aliyorum gec kaldigim icin allah kabul etsin