Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Yok canım üzülmüyoruz inan.
Bize umut oluyorsun.
Bizde inşallah birgün hamile kalacaz buna inanıyorum
Hem bazıları hamile olsun ki hamile duası da alalım dimi canım

Hadi zeynep bekliyoruz güzel haberlerini canım rahat ol...

kalbini ferah tut kuzum ben eminim degerin yükselmis olacak

Iyi ki varsiniz valla burasi hem stresimi aliyor yani sizler aliyosunuz cok sagolun hepinizin kalbi yuregi tertemiz hepimiz guzel gunleri mutlu gunleri elbet hakediyoruz ama imtihan icin geldik dunyaya eminim sabirla herseyin ustesinden geliriz

Aynen canim Rabbimin verdigide vermedigide imtihanimdir kabulumdur.Yeterki seytan vesvese verip isyana dusurmesin.Sabahtan beri elim karnimda dua okuyorum hakkimda hayirlisini ver Rabbim diye.
Günaydın kızlar:))
Zeyneb21 canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh:) Hayır da şer de rabbimden gelen kabulümüz öyle diyelim..
İçini ferah tut emi:)

Aynen canim Rabbimin verdigide vermedigide imtihanimdir kabulumdur.Yeterki seytan vesvese verip isyana dusurmesin.Sabahtan beri elim karnimda dua okuyorum hakkimda hayirlisini ver Rabbim diye.

Amin canım inşallah duamız odur ki anne olmak hakkında hayırlı olandır..

Ahh ben hep dusunmeyecegim diyorum aklım hep orada saplantı gibi. Ben bu gun oluctum ateşimi ilginc bir sonuc oldu
Nasıl bi sonuç canım? sen bir dene bakalım işe yararsa biz de yaparız.. Ovulasyon testi almıştım tam yumurtanın çatlama gününü yakaladım ve değerlendirdik o günü ama Rabbim nasip etmeyince olmuyor kist, miyom, adet düzensizliği olupta hamile kalan bisürü kişi var çevremde.. Ben her denediğim şeyde hüsrana uğrayınca bıraktım artık inşallah sende tutar işe yarar

Evet tatlım ilk yapılması gerekenler muayene tahlil ve rahim filmi erkekte de spermiyigram ve tahlil. Herkesin ağrı eşiği yiksekligi farklı. Kimi hiç açimiyor diyo kimi çok acidi .ben cektircem zaman sormuştum yok ağrı olmuyo dediler sonra anestezili de yapılıyor denince nazikcanli biri olarak dedim kesin ağrı oluyoki anestezili yapılıyor dedim ve direk anestezili oldum mışıl mışıl uyudum hiç bişey hissetmedim zaten çok az suruyomus galiba sonrasında çok az lekelenme oluyo azıcık da ağrı. Eğer dayanıklı bi insan değilsen kesinlikle anestezili yaptırk canm

Yok canim sadece sen değil cok okudum ondan oldu sanırım :) alttan muayenede bile gerim gerim geriliyorum. Memlekete gelmiştim iki haftaligina haftaya yaşadığım yere döncem doguya o yuzden yaptiramicam malesef
DOğuda hangi şehre gideceksin tatlım ben de dogudayken cektirmistim.. Ozele gitme Şansın varsa doktor önerebilirim cektirdigim yeri söylerim sana anestezili çektirdim ben

Benimde dün geçen gün catladı. Dil altından ölüç ama garabti istersen rahimden ölç dedi. Dil altından oluctum dun 36.6 ydi galiba. Rahimden ölçtum 37.7. Bu gun rahimden 37.6 dil altı 37 çıktį. Ama uşte sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ölçmen lazım ben öyle yapmadım

Zeynep21 sonucunu aldın mi merak ettim 2 de cikacak demissin . Hadi inşallah hamilesindir güzel haberleri verirsin bize bekliyorz

O kadar sansliyimki hormon bakan makine bozulmus.Yarin ogleden sonra yada yarin gece nobetci laborant bakacakmis.220 kisi daha bekliyomus sırada bilmem ne.1den beri nefes alisim bile degisti.Saat 2yi zor ettim ama sonuc yok..Neyse hayirlisi olsunda...yine beklerim
kucuk ilcede olmaktanda nefret ettim an itibariyle.Baska alternatfm yok yani var ozel var ama orasida sonuclari ertesi gun veriyo...ooof oooof

Y yenibidunya sen merkezdemsn cnm
Zeynep21 sonucunu aldın mi merak ettim 2 de cikacak demissin . Hadi inşallah hamilesindir güzel haberleri verirsin bize bekliyorz

Diyarbakır da canim

Canim ben suan Diyarbakır da değilim eşimin görev nedeniyle oradaydık tayinimz çıktı. o süre içerisinde merkezde ydik Genesis de gönül hanim vardı oraya gidiyordum tetkikleri mi orada yaptirmistim . Sen nerdesin peki

Bizde ilcesindeyiz bende tedaviye dunyadoguma gidiyorum omerbeye.
Genesis hastanesini biliyorum canim bizde seneye tayincyz insallah,nereye gittiniz simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…