hiç zor bişeydegil cnm rahat olman önemli ben daha cuma cektirdim ve bu 3 kez cektirmemdi göze alnmasam ben almazdım erteleme derim biran önce yaptıray canm kusura bakma korkuttuysam ama benm rahmim tersmiş o yuzden zorlanmis dr bide ben acayip stresli girdim çok kasmışım kendimi. herkesin yapisi farkli bide benim çok fazla darmiş o yuzden tahriş olmus uyaninca hemen agri kesici igne vurdular erteleme derim bende korkudan erteledim hep.ins bebisin gelir. ama ben bi kendimde bu sikayetleri gordum herkes gayet kalkip yurumus falan
Hadi bakalim guzel haberlerle gel zeynepcim kendini kasma ben hissediyorum bebginin haberini vereveksin bize insallahh...Günaydın kızlar dua edin bana nolur kan vermeye gidiyorum stresten ölmek üzereyim cok kastim kendimi....
Hadi bakalim guzel haberlerle gel zeynepcim kendini kasma ben hissediyorum bebginin haberini vereveksin bize insallahh...
Canım benimde rahim filmim kolay geçti.
O kadar ağrı olmadı senin anlattığın kadar ancak olmuştur.
Tüplerin açık çıktımı canım
Canım inşallah sonucun yüksek çıkar inşallahGünaydın kızlar dua edin bana nolur kan vermeye gidiyorum stresten ölmek üzereyim cok kastim kendimi....
İyi canım yaçok şükür açık canım tüplerde bi problem yok
Yok canım üzülmüyoruz inan.2de cikcakmis hayatim daha 5 saat var
Neyse hakkimizda hayirlisi olsun.Bende hissediyorum bazen ama sonra kendimi cok kaptırmaktan korkuyorum...
Buraya yazmak icimi burkuyo sizleri uzmek istemiyorum ama sevincimi paylasmadanda duramiyorum hep hep dualarimdasiniz canlarim...
Hadi zeynep bekliyoruz güzel haberlerini canım rahat ol...Günaydın kızlar dua edin bana nolur kan vermeye gidiyorum stresten ölmek üzereyim cok kastim kendimi....
kalbini ferah tut kuzum ben eminim degerin yükselmis olacak2de cikcakmis hayatim daha 5 saat var
Neyse hakkimizda hayirlisi olsun.Bende hissediyorum bazen ama sonra kendimi cok kaptırmaktan korkuyorum...
Buraya yazmak icimi burkuyo sizleri uzmek istemiyorum ama sevincimi paylasmadanda duramiyorum hep hep dualarimdasiniz canlarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?