Belki doktorun dediklerinden dolayı olabilir ağrı.hayir gorusmedim cok kotuyum arabaya binerken vs oyle aciyoki sanki dikişliyim gibirahmim tersmiş ve biraz darmis cok zorladim dedi. tahriş oldu falan dedi baskada bisey demedi
Bende yakı denemiştim canımBenim zaten normalde de vücut ısım düşük, hatta bazen yumurtaların gelişimi için sıcak olmalı benim vücut ısım düşük budamı etkiliyorki diye düşünürüm. Bide bunu deneyelim bakalım ne yakı yapıştırmadığım kaldı,ne otlar içmedik bide bunu yapalım...
antibiyotikte kullandim 3 gun . krem falanda verdi anlamadim gitti ya. Batmanda yaptirdim canim özel bi hastanede. ama doktor cok tahris ettim baya bi dardı dedi ondan mi acaba anlamadimnerde cektirdinki öle bende cektirdim zor olmadı kanamda cok az o anda oldu flime girmeden 1 2 saat önce agrı kesici içtim ve atıbiyotık vermişti onu içtim filimden sora gindin güzel bi dus al sabun kullanma banyo önemli dedi ve antibiyotigi bitene kadar kullan 5 gün ilişki yasak dedi bana denilenler bunlar cnm sen antibiyotik kullanmadınsa mikropta kapmıs olabilir
Aaaa ne diyosun canım Bende şaşırdım.Kızlaaaarrrrrr şoooklardayımm...doktora gittim bu gun. Adet olmam lazimdı bu gün. Bi baktı akşam yumurtan çatlamış dedi
Iyiki 3 gundur çalķşmaları bırakmamışık. Bu gun ve yarnı degerlendirin dedi.
Olacagıni pek sanmıyorum çunkü sadece 1 yumurta büyümüştü ama oLsun. Yinede umutluyum
Rahimden ölçme hiç duymadım canımBu arada eve gelince bu ateş ölücme deneyeyim dedim. Dil altı 36.6 çıktı.
Rahimden ölüctüm 37.7 çıktı. @yasemin5846
İnşallah bebeğin tutunur sana canımızlarrrrrrrrrrrrrrr doktorumla konuştuk:))))mayısın ilk haftası adetın 2.ci günü tedavi başlanacak dondurulmuş bebeğimi transfer edecekler..buzlukta annesını beklıodur bebişcikkkk:)))))
Canım mutlaka git yarın.konustum doktorumla yarin gel alttan bi muayene edeyim bu kadar olmamaliydi dedikorktum baya bi. az once gene kanamam oldu lekelenme de degil.ins kotu bisey yoktur tırstim valla
bnm annemde teyzemde hep der adettn snraki 3 gün ve adet öncesndeki 3-4 gün cok önmli diye niye öyle derler die hep düsünrdm demek bundnmis bnm annem adetine 3 qün kala bana hamile kalms meselaAaaa ne diyosun canım Bende şaşırdım.
Sen kaç günde bir adet oluyorsun.
İyiki bırakmamışsınız..
Biz adete yakın hiç denemiyoruz yumurtlama günü geçti diye.
Demek ki adet günü bile yumurta çatlıyor.
Canım denemeyi bırakmamışsınız demek ki tutma şansı var inşaallah
Eee ne zaman adet olman lazımmış gebelik olmazsa
Doktora sordum. En kesin rahimden dedi. Zaten dun de int te okumustumRahimden ölçme hiç duymadım canım
Dil altı doğru diyolar
Ama rahimden baya yüksek çıkmış ateşin.
Normalde yarın olmam lazım adet,ben bugun sanıyordum.bnm annemde teyzemde hep der adettn snraki 3 gün ve adet öncesndeki 3-4 gün cok önmli diye niye öyle derler die hep düsünrdm demek bundnmis bnm annem adetine 3 qün kala bana hamile kalms mesela
Hele benimki hic beklemesin canım. Oyle umutluyum ki.Kizlar havalarn isinmasiyla birlikte dualarmizn yavas ilerlemesi bir oldu ben kendmde dahil hepimz cok yogunz biliyorm ama brazck daha buraya zaman ayrmaya calisin olr mu kimsenin duasi beklemsn öyle uzun uzun
Normaldd 35 gunde olurum. Bu gun 34 cu gun cnm. Cok duzensiz bir adetim varAaaa ne diyosun canım Bende şaşırdım.
Sen kaç günde bir adet oluyorsun.
İyiki bırakmamışsınız..
Biz adete yakın hiç denemiyoruz yumurtlama günü geçti diye.
Demek ki adet günü bile yumurta çatlıyor.
Canım denemeyi bırakmamışsınız demek ki tutma şansı var inşaallah
Eee ne zaman adet olman lazımmış gebelik olmazsa
Derdin ne arkadaşım anlayamadım. Bunca insan cahil birşey bilmiyoruz senin hocaya mı kaldık.dini konular yasak oldu icin bazi seyleri yazamiyorum.bana hoca arkadasim soyledi.adetli iken 1000 kere estagfirullah1 1000 salavat 1000 kerede bismillahirrahmanirrahim cekmemi soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?