Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

hayir gorusmedim cok kotuyum arabaya binerken vs oyle aciyoki sanki dikişliyim gibi rahmim tersmiş ve biraz darmis cok zorladim dedi. tahriş oldu falan dedi baskada bisey demedi
Belki doktorun dediklerinden dolayı olabilir ağrı.
Ama kanama bu kadar sürmemesi lazım canım.
Git bi doktora muayene falan ol tekrar.

konustum doktorumla yarin gel alttan bi muayene edeyim bu kadar olmamaliydi dedi korktum baya bi. az once gene kanamam oldu lekelenme de degil.ins kotu bisey yoktur tırstim valla

Bende yakı denemiştim canım
Yakı da olmadı Bende.
Evet vücut ısımızdan mı hamile kalamıyoz acaba.
Denemek lazım bunuda

antibiyotikte kullandim 3 gun . krem falanda verdi anlamadim gitti ya. Batmanda yaptirdim canim özel bi hastanede. ama doktor cok tahris ettim baya bi dardı dedi ondan mi acaba anlamadim

Aaaa ne diyosun canım Bende şaşırdım.
Sen kaç günde bir adet oluyorsun.
İyiki bırakmamışsınız..
Biz adete yakın hiç denemiyoruz yumurtlama günü geçti diye.
Demek ki adet günü bile yumurta çatlıyor.
Canım denemeyi bırakmamışsınız demek ki tutma şansı var inşaallah
Eee ne zaman adet olman lazımmış gebelik olmazsa

ızlarrrrrrrrrrrrrrr doktorumla konuştuk:))))mayısın ilk haftası adetın 2.ci günü tedavi başlanacak dondurulmuş bebeğimi transfer edecekler..buzlukta annesını beklıodur bebişcikkkk:)))))
İnşallah bebeğin tutunur sana canım
Güzel haberlerini verirsin bizlere

konustum doktorumla yarin gel alttan bi muayene edeyim bu kadar olmamaliydi dedi korktum baya bi. az once gene kanamam oldu lekelenme de degil.ins kotu bisey yoktur tırstim valla
Canım mutlaka git yarın.
İnşallah kötü bişey yoktur.

Bizede haber ver Canım
Neden böyle olmuş

bnm annemde teyzemde hep der adettn snraki 3 gün ve adet öncesndeki 3-4 gün cok önmli diye niye öyle derler die hep düsünrdm demek bundnmis bnm annem adetine 3 qün kala bana hamile kalms mesela

Kizlar havalarn isinmasiyla birlikte dualarmizn yavas ilerlemesi bir oldu ben kendmde dahil hepimz cok yogunz biliyorm ama brazck daha buraya zaman ayrmaya calisin olr mu kimsenin duasi beklemsn öyle uzun uzun

bnm annemde teyzemde hep der adettn snraki 3 gün ve adet öncesndeki 3-4 gün cok önmli diye niye öyle derler die hep düsünrdm demek bundnmis bnm annem adetine 3 qün kala bana hamile kalms mesela
Normalde yarın olmam lazım adet,ben bugun sanıyordum.
Doktor zaten ddmişti gec ovulasyon olursa gec adet olursun die. Bebis olmazsa 1 hafta 10 gune olmam lazım. Ben söylemiştim sana cnm. Benim ilk hamileligim adeten hemn sonra oldu. Ozaman ovulasyonda bile degildim. Allah nezamn derse ozaman. Herşey de ovulasyon degil bence. Ninem rahmetli 6 çocuk dogurmuş,ovulasyon takibide yokmus ozamn. Allah ol der oluverir.

Bugun ilk defa doktora gittim kac tup kan verdim sayamadim çıkınca acimdan ağladım alttan muayene etti bişey yok dedi hemen rahim filmi istedi tüpün kapaliysa direk tüp bebek dedi ben bisey anlamadım bu işten. Rahim filmi ilk istenileceklerin arasında mi. Burda okudum korktum ondan nasıl cektireceksem

Kizlar havalarn isinmasiyla birlikte dualarmizn yavas ilerlemesi bir oldu ben kendmde dahil hepimz cok yogunz biliyorm ama brazck daha buraya zaman ayrmaya calisin olr mu kimsenin duasi beklemsn öyle uzun uzun
Hele benimki hic beklemesin canım. Oyle umutluyum ki.

Selamun akeykum bende hergun en az yuzkere okuyorum .arkadaslar adetliyken dua okunur diye okudum forumda Ayet oldu icin okunmaz diye biliyorum

Normaldd 35 gunde olurum. Bu gun 34 cu gun cnm. Cok duzensiz bir adetim var

dini konular yasak oldu icin bazi seyleri yazamiyorum.bana hoca arkadasim soyledi.adetli iken 1000 kere estagfirullah1 1000 salavat 1000 kerede bismillahirrahmanirrahim cekmemi soyledi

dini konular yasak oldu icin bazi seyleri yazamiyorum.bana hoca arkadasim soyledi.adetli iken 1000 kere estagfirullah1 1000 salavat 1000 kerede bismillahirrahmanirrahim cekmemi soyledi
Derdin ne arkadaşım anlayamadım. Bunca insan cahil birşey bilmiyoruz senin hocaya mı kaldık.

ZEYNEPCE90
TUBAMMS
EMBİE
YASEMİN
SULTAN
GÜLAYEKER
DEBORAH26
ÖZGECAN19 arkadaşlara 150 ser adet aliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…