- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
ne sacmaliyon ki sen sana ne yazdigimi tekrar tekrar oku istersn foruma bal gibi grmissin bn senin saat 10 da girdigini göryrm da yaziorm heralde arti zeynebin duasininda sonuna yetistn yazmssn 150 diye diger kisiye gecicez bunu görüyosn ve dua almiyosn ..haa herksn duasina katiliyosn amaaa en son geliyosn bu kadr kisi seni beklemek zorndami ? Üslubuna dikkat et karsinda cocuk yok..listeden cikiyo olman bizler icin iyi olur habire sen gibi cikintilik yapanlarla ugrasmams olrzBen forma girmedim telefonumda surekli acik lutfen biraz daha duzgun konisirmusun benim 1 kisi icin bile kacirdigim dua yok sonrasi icin girmiyorum sayfaya zaten sizin sayenizde kimse girmiyor girip duasini aliyor oda Allah icon siz yazmayin diye degil ben okudugum kisilere helal ediyorum. Sizin sacma mesajlarinizla ugrasamiycam ve girmiycem
Seni su gunde Allaha havale ediyorum istersen bi yaseminle konis ben ise gidecegim zaman sabahtan yaziyorum rabbim icimi biliyor sana aciklama yapmak gibi niyetim yok umarim icini temizleyerek okursun dualarini Allah bu listedeki tum arkadaslarimin gonlune gore versinne sacmaliyon ki sen sana ne yazdigimi tekrar tekrar oku istersn foruma bal gibi grmissin bn senin saat 10 da girdigini göryrm da yaziorm heralde arti zeynebin duasininda sonuna yetistn yazmssn 150 diye diger kisiye gecicez bunu görüyosn ve dua almiyosn ..haa herksn duasina katiliyosn amaaa en son geliyosn bu kadr kisi seni beklemek zorndami ? Üslubuna dikkat et karsinda cocuk yok..listeden cikiyo olman bizler icin iyi olur habire sen gibi cikintilik yapanlarla ugrasmams olrz
bende valla seni Allaha havale ediyorum sayfadan ne kadar kopuk oldugun burdan belli ki bir süredr ben ilgileniyorm sayfayla yaseminin istegi uzerine..Rabbm seninde kalbine qöre versn gule güleSeni su gunde Allaha havale ediyorum istersen bi yaseminle konis ben ise gidecegim zaman sabahtan yaziyorum rabbim icimi biliyor sana aciklama yapmak gibi niyetim yok umarim icini temizleyerek okursun dualarini Allah bu listedeki tum arkadaslarimin gonlune gore versin
Ben 4 yıllık evliyim ve 83lüyüm yani 32 yaşındayim canım.cektirmedi 6 ay ilac tedavisi sonra asilama dedi asilama dan önce cekicez film dedi tamam dedim.benim drum cok kuralcı aşama aşama ilerliyor.aminn cnm insallah dua edin bana seninde cektirmen gerekiyodu evet sen hangi şehirdesin kac yıllık evlisin cnm
Hayr canm secido ve whiterose isimli kisiler dua alimi yapmamsti bende foruma girdiklerini ama dua alimi yapmams olduklarını gördm düzgn bir üslubla uyardm fakat secido rumuzlu kisi olayi farkli yerlere cektgndn skinti oldu önmli bsy yk yaniBen anlamadım dua dışında birbirimizle konuşmamız ve fikir alışverişinde bulunmamizmi rahatsızlık yarattı?
Anladım burda birbirimize dua ediyoruz dertlesiyoruz konusup bildikce daha içten oluyor bence, kimseyi rahatsız etmek istemem oyüzden sordum canim.hasretim sensin icin 200 alıyorum. Allahım kabul etsin.kandiliniz mübarek olsun. ..
aynı yıllık evliymişiz bende 82 son ay yasimızda aynı hemen hemen hakkımızda hayırlısı neyse o olsunBen 4 yıllık evliyim ve 83lüyüm yani 32 yaşındayim canım.cektirmedi 6 ay ilac tedavisi sonra asilama dedi asilama dan önce cekicez film dedi tamam dedim.benim drum cok kuralcı aşama aşama ilerliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?