• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> hasretimsensin
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................200
7=VOLHAT........... ..................75
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................300
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................200
12=ZEYNEP0682.......................200
13=ZEYNEB21...........................300
14=DUAMBELLİ........................250
15=HASRETİMSENSİN..............300

16=YENİBİDÜNYA......... ............200
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................
19=ZEYNEPCE90.......................200
20=TUBAMMS...........................
21=EMBİE..................................
22=YASEMİN.. ..........................200
23=SULTAN...............................200
24=GÜLAYEKER........................100
25=DEBORAH26........................200
26=ÖZGECAN19...:anneadayı:...............200
27=WHİTEROSE55...................
28=MGLİ....................................
30=PORTAKALES......................
31=SEDAAAAAA.......................200
32=FİLİZ2012............................200
33=CGPBAS...............................200
34=KELEBEGIMYAGMUR.........250

KALAN...............................1.375

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..

Kizlar hala adet olmadim.Biraz once kasik batmasindan nefes alamadim cok kotu oldun :( Kandil gecesi sohbetimiz var gidemiycem galiba cok istiyodum oysaki :( Nolur duanizds banafa yer verin Rabbim hayal kirikligi yasatmasin hakkimizda hayirlisini versin hepimizin ....Haftaya sali test yapicam tam 1 hafta gecmis oluyor o zaman...

Kizlar hala adet olmadim.Biraz once kasik batmasindan nefes alamadim cok kotu oldun :KK43: Kandil gecesi sohbetimiz var gidemiycem galiba cok istiyodum oysaki :KK43: Nolur duanizds banafa yer verin Rabbim hayal kirikligi yasatmasin hakkimizda hayirlisini versin hepimizin ....Haftaya sali test yapicam tam 1 hafta gecmis oluyor o zaman...
hadi inşallah güzel haberdir:)

2 ay önce adetim 10 gün gecikti bi dr a gittim kist olduğunu diger yumurtaninda pko oldugunu söyledi(sonra kendi drum bu kistin kendi icine kanayan bi yumurta oldugunu belitti), bi daha ki ay 17 gün geciktim drum bu sefer yumurtayla ilgili sorun olduğunu söyleyip progestan verdi hasta olmamı sagladi.bu ay hastalığın 3.gününde femara adlı bi ilaç basladi 13. Gun gittim ve 1 yumurtamın 18ml büyüdüğünü söyledi. (Bu arada bişeyler daha söyledi ve ben bunu 1yumurtam daha var 9ml olmus gibi anladim belkide yanlış anladım kendi kendine konusuyordu) iliski önerdi.bu ay yine adetim gecikirse ve hamilelik olmazsa bence çatlamiyor olabilir.catlamadigi icinde kistlestigini düşünüyorum. Bu tezimi bi dahaki gidisimde ileticem.Bende durum bu canım.
Canım inşallah hamile kalırsın bu ay.
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
Hepimiz uğraşıyoruz bu uğurda.
İnşallah doktordan iyi haberler alırsın canim

Kizlar bi komsumuz Umreye gidiyordu giderkn istediginz bir sey varmi dedi bende Meryem ana eli otu siparisi verdm getireblirsenz diye oda getirms sagolsn smdi bunu tam olark nasil icecegimi ne zaman icecegmi bilmiyorm aranzda bilen var mii
Ben hiç bilmiyorum canım.
Türkiye de yokmu
Umre ye gidince getirmiş komşun.

Canım inşallah hamile kalırsın bu ay.
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
Hepimiz uğraşıyoruz bu uğurda.
İnşallah doktordan iyi haberler alırsın canim
Amin canım inşallah hepim8z bu mutlu haberleri tez zamanda alırız
Allahım bizi görsün, duysun dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde.birbirimize dua edelim...

zatn klomen olusumu icinde eger catlamiyosada igne yaparlar evet doktorunu bi degistr bakalm insallah ise yarar kuzum
Canım ben özele gidiyorum.
Özeldeki doktorum bana bidahaki adette gel dedi.
Ama ben bi dahaki adeti beklemeden devlete gitcem adet ortalarında yumurtamın durumu ney diye

zatn klomen olusumu icinde eger catlamiyosada igne yaparlar evet doktorunu bi degistr bakalm insallah ise yarar kuzum
Canım ben özele gidiyorum.
Özeldeki doktorum bana bidahaki adette gel dedi.
Ama ben bi dahaki adeti beklemeden devlete gitcem adet ortalarında yumurtamın durumu ney diye

canım onca horman alıp bir suru alttan asılama aletler giri ulturasyon giriyo haptı vs bebek arayısında bazen cok sasırıyorum basımdan neler neler gecti anlatsam bi roman olur heraşlde heleki acemilerin eline düsersen yandın hep sölediğim bi söz kulaklarımda cınlıyo surekli anneme bekarken derdimki sen nasıl gidip baktırıyon ne kötü bişey ben olsam tövbe yapamam heralde derdim yazık annemde napıyım kızım saglık için mecbur derdi şimdi bu sözleri sarfettiğime cok pişmanım ben belki ondan cok gitmişimdir simdiye kadar :KK61::KK61:
Canım haklısın yinede hsg çekilmesi lazım doğru.
Aynen canım bende derdim. Alttan muayene hayatta yaptırmam derdim.
Büyük konuşmamak lazım malesef.

Ben forma girmedim telefonumda surekli acik lutfen biraz daha duzgun konisirmusun benim 1 kisi icin bile kacirdigim dua yok sonrasi icin girmiyorum sayfaya zaten sizin sayenizde kimse girmiyor girip duasini aliyor oda Allah icon siz yazmayin diye degil ben okudugum kisilere helal ediyorum. Sizin sacma mesajlarinizla ugrasamiycam ve girmiycem
Dua okumak istemiyorsanız okumaya bilirsiniz tabi.
Ama Sayfa sorumlusu dualara katılımları kontrol etmek zorunda
Kimseye hak geçmemesi için.
Gayet normal bir şekilde dua ya çağırmış sizi.
Burda kaç kişi dua bekliyor.
Dua almalar gecikince listede bi türlü sıra gelmiyor sırada bekleyenlere.
Her zaman dua sonunda duaya katılmayanları çağırıyoruz zaten.
Dualar konusunda hassas davranıyoruz sadece.

Son düzenleme:
Kizlar hala adet olmadim.Biraz once kasik batmasindan nefes alamadim cok kotu oldun :KK43: Kandil gecesi sohbetimiz var gidemiycem galiba cok istiyodum oysaki :KK43: Nolur duanizds banafa yer verin Rabbim hayal kirikligi yasatmasin hakkimizda hayirlisini versin hepimizin ....Haftaya sali test yapicam tam 1 hafta gecmis oluyor o zaman...
Canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere. Merak içinde bekliyorum

Kızlar bu bu akşamki ovulasyon testi. Sizce pozitif mi 2 gun oncekinden daha koyu gibi geldi bana cok az fark var aralarında

Eklentiler

• 20150423_232156.jpg
    20150423_232156.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 52
Back