• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Bilmiyorum canım kullanayım bi dedim.
Evet oluşuyo yumurtam.
Doktora dedim niye çatlamadı diye.
Doktor: bunun aslında çatlamayan yumurtan olduğunu bilmiyoruz ara ara kadınlarda küçük kistler oluşur adetle atılır buda olabilir dedi.
Ama ben en son gittiğimde hatırlıyomusun sanada anlattım. Adetin 12. Günü 15. mm yumurtam vardı rahim temiz rahim duvar kalınlığı iyi dedi doktor hatta 5 gün içinde çatlarmış dedi doktor
demiştim sanada anlattım.
Yani kesin bu çatlamayan yumurtam.
Kist olsa o zamanda kistin var derdi doktor demi.
Off böyle canım işte napacam bu ay bilmiyorum
Bebek denemesi yapmak bile istemiyorum
kske sık sık gtme sansin olsa iste yumurta takibi yapilir kuzm catlamiyosa hemn çatlatma ignesi yapilr :(

Olumsuz birşey duyunca üzüldüm işte.
Neyse bi dahaki aya artık kist falan kalmazsa klomeni deniycem bi umut
Canm benmmm üzülme lütfen üzülme demek kolay dceksn belki ama sn üzülünce bnde cok üzülüyorm :(

Uzulme canim kist olmasindansa bi ay beklemen daha mantikli hem vucudun icin hem bebek icin. Kist olsada tutsada belki bebek tutmayacak.Obur ay daha saglikli bi sekilde baslarsin insallah tedaviye...

Catlama ignesi dimi canim.Asilama degil.

Buketcim benimde yum kendiliginden buyuyup catliyodu ama gebelik olusmadigi icin klomen kullandim yani klomen yum olsa bile gebelik sansi artilirsin diye veriliyor.Ama klomenle 1 yum yerine 2 3 yum olusabiliyo
Yok tatlm yumurta olusmuyo ya olusmasi icin igneye gecicez

inşallah yeni tedavinde güzel sonuc alırsın cnm
amin cnm insallah

evet rahim filmi tekrarlayalım dedi bilmiyorum bi sorun yok şimdilik bakalım buda temiz cıkar ama cok agrılı oluyo bende agrı eşiğim cok düşük çünki 2 yıla yaklastı son cektirdigim filim bende istedim bi taraftan cekilmesi en azından süphe olmaz içimde temiz cıkarda inşallah
Anladım tatlım zaman gecınce belki yeniden baktırılmalı, ben hiç çektirmedim benim dr um cektirmeden ilaca başadı aslinda once bi film cekip bakilsa belki daha dogruydu belki benim tupum tıkalı?inşallah sen güzel haberler alırsın Canım. ..

Bilmiyorum canım kullanayım bi dedim.
Evet oluşuyo yumurtam.
Doktora dedim niye çatlamadı diye.
Doktor: bunun aslında çatlamayan yumurtan olduğunu bilmiyoruz ara ara kadınlarda küçük kistler oluşur adetle atılır buda olabilir dedi.
Ama ben en son gittiğimde hatırlıyomusun sanada anlattım. Adetin 12. Günü 15. mm yumurtam vardı rahim temiz rahim duvar kalınlığı iyi dedi doktor hatta 5 gün içinde çatlarmış dedi doktor
demiştim sanada anlattım.
Yani kesin bu çatlamayan yumurtam.
Kist olsa o zamanda kistin var derdi doktor demi.
Off böyle canım işte napacam bu ay bilmiyorum
Bebek denemesi yapmak bile istemiyorum
Yasemim tıbbi durumumuz epey benziyor...

inşallah canım iyi gelir sonuc ama cok korkuyorum cok gerginim benimde 3 yıldır aynı yumurtam büyüyo ve catlıyo ama kalmıyorum hamile asılama için klomen kullandıgımda günde 1 taneyle 12. günde 20 mm yumurtam oluyodu 14 gün asılama oluyodu hersey nasip aşılama olmayacaksa klomeni kullanma bence sonucta oda bi hormon heleki bazen normal buyuyen yumurtayı cok cabuk kiste ceviriyo bn bunu bi kaç kez yasadım asılamalarım iptal oldu hp rabbim yardım etsin cümlemize
Canım ya acaba başka bir sorunumuz varda doktorlar mı bulamıyor.
Kaç kişiyiz şurda yumurtamız büyüyor çatlıyor tutmuyor hatta aşılama oluyor yine tutmuyor.
Niye acaba ya

kske sık sık gtme sansin olsa iste yumurta takibi yapilir kuzm catlamiyosa hemn çatlatma ignesi yapilr :KK43:

Canm benmmm üzülme lütfen üzülme demek kolay dceksn belki ama sn üzülünce bnde cok üzülüyorm :KK43:

Yok tatlm yumurta olusmuyo ya olusmasi icin igneye gecicez

amin cnm insallah
İşte canım klomenle takip ettirmeye çalışacam ama yine doktor vermezse catlamadı diye klomen bilmiyorum.

Ben gidebilirsem bu ay yine adetimin 13 günü falan başka bi doktora gidip yumurtam varmı yokmu diye baktırayım diyorum. Büyüklüğü nasıl öğreneyim

Anladım tatlım zaman gecınce belki yeniden baktırılmalı, ben hiç çektirmedim benim dr um cektirmeden ilaca başadı aslinda once bi film cekip bakilsa belki daha dogruydu belki benim tupum tıkalı?inşallah sen güzel haberler alırsın Canım. ..
Ben hsg nin 5 yıl geçerli olduğunu duymuştum.
5 yılda bir tekrarlanması lazımmış.
Yoksa yılda bir mi baktırılmalı

Esmerm senden ricam yarın memlekete gidiyorum orda tel çekmeyebilir pazartesiye kadar giremem Sıradaki 5arkadaş için 250 Alıyorum ilgilenirmisin canım şimdiden teşekkür ederim

Evet canım burdA çoğumuz aynı durumdayız aslında.
Sebebi bulunamıyor derdimizin.
Allah yardımcımız olsun
2 ay önce adetim 10 gün gecikti bi dr a gittim kist olduğunu diger yumurtaninda pko oldugunu söyledi(sonra kendi drum bu kistin kendi icine kanayan bi yumurta oldugunu belitti), bi daha ki ay 17 gün geciktim drum bu sefer yumurtayla ilgili sorun olduğunu söyleyip progestan verdi hasta olmamı sagladi.bu ay hastalığın 3.gününde femara adlı bi ilaç basladi 13. Gun gittim ve 1 yumurtamın 18ml büyüdüğünü söyledi. (Bu arada bişeyler daha söyledi ve ben bunu 1yumurtam daha var 9ml olmus gibi anladim belkide yanlış anladım kendi kendine konusuyordu) iliski önerdi.bu ay yine adetim gecikirse ve hamilelik olmazsa bence çatlamiyor olabilir.catlamadigi icinde kistlestigini düşünüyorum. Bu tezimi bi dahaki gidisimde ileticem.Bende durum bu canım.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> duambelli
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................150
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................
7=VOLHAT........... ..................75
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................300
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................200
12=ZEYNEP0682.......................200
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................
15=HASRETİMSENSİN..............250

16=YENİBİDÜNYA......... ............200
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................
19=ZEYNEPCE90.......................200
20=TUBAMMS...........................200
21=EMBİE..................................200
22=YASEMİN.. ..........................200
23=SULTAN...............................200
24=GÜLAYEKER........................100
25=DEBORAH26........................
26=ÖZGECAN19...:anneadayı:...............200
27=WHİTEROSE55...................
28=MGLİ...................................
29=SECİDO................................
30=PORTAKALES......................200
31=SEDAAAAAA.......................200
32=FİLİZ2012............................200
33=CGPBAS...............................200
34=KELEBEGIMYAGMUR.........250

KALAN...............................1.525

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..

Kizlar bi komsumuz Umreye gidiyordu giderkn istediginz bir sey varmi dedi bende Meryem ana eli otu siparisi verdm getireblirsenz diye oda getirms sagolsn smdi bunu tam olark nasil icecegimi ne zaman icecegmi bilmiyorm aranzda bilen var mii

İşte canım klomenle takip ettirmeye çalışacam ama yine doktor vermezse catlamadı diye klomen bilmiyorum.

Ben gidebilirsem bu ay yine adetimin 13 günü falan başka bi doktora gidip yumurtam varmı yokmu diye baktırayım diyorum. Büyüklüğü nasıl öğreneyim
zatn klomen olusumu icinde eger catlamiyosada igne yaparlar evet doktorunu bi degistr bakalm insallah ise yarar kuzum

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> duambelli
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................150
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................
7=VOLHAT........... ..................75
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................300
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................200
12=ZEYNEP0682.......................200
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................
15=HASRETİMSENSİN..............250

16=YENİBİDÜNYA......... ............200
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................
19=ZEYNEPCE90.......................200
20=TUBAMMS...........................200
21=EMBİE..................................200
22=YASEMİN.. ..........................200
23=SULTAN...............................200
24=GÜLAYEKER........................100
25=DEBORAH26........................200
26=ÖZGECAN19...:anneadayı:...............200
27=WHİTEROSE55...................
28=MGLİ...................................
29=SECİDO................................
30=PORTAKALES......................200
31=SEDAAAAAA.......................200
32=FİLİZ2012............................200
33=CGPBAS...............................200
34=KELEBEGIMYAGMUR.........250

KALAN...............................1.325

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..

aminn cnm insallah dua edin bana seninde cektirmen gerekiyodu evet sen hangi şehirdesin kac yıllık evlisin cnm

Canım ya acaba başka bir sorunumuz varda doktorlar mı bulamıyor.
Kaç kişiyiz şurda yumurtamız büyüyor çatlıyor tutmuyor hatta aşılama oluyor yine tutmuyor.
Niye acaba ya
nasip cnm allah biliyo o yardım etsin bize iyi bi doktora düşmek çok önemli sükürler olsun ben doktorumdan cok memnunum hersey bi vesile

Kizlar bi komsumuz Umreye gidiyordu giderkn istediginz bir sey varmi dedi bende Meryem ana eli otu siparisi verdm getireblirsenz diye oda getirms sagolsn smdi bunu tam olark nasil icecegimi ne zaman icecegmi bilmiyorm aranzda bilen var mii

Canim galiba icilmiyor bir parcasini beze sarip uzerinde taşıyorsun o sekilde iliski oluyor diye biliyorum

Back