- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
kske sık sık gtme sansin olsa iste yumurta takibi yapilir kuzm catlamiyosa hemn çatlatma ignesi yapilrBilmiyorum canım kullanayım bi dedim.
Evet oluşuyo yumurtam.
Doktora dedim niye çatlamadı diye.
Doktor: bunun aslında çatlamayan yumurtan olduğunu bilmiyoruz ara ara kadınlarda küçük kistler oluşur adetle atılır buda olabilir dedi.
Ama ben en son gittiğimde hatırlıyomusun sanada anlattım. Adetin 12. Günü 15. mm yumurtam vardı rahim temiz rahim duvar kalınlığı iyi dedi doktor hatta 5 gün içinde çatlarmış dedi doktor
demiştim sanada anlattım.
Yani kesin bu çatlamayan yumurtam.
Kist olsa o zamanda kistin var derdi doktor demi.
Off böyle canım işte napacam bu ay bilmiyorum
Bebek denemesi yapmak bile istemiyorum
Canm benmmm üzülme lütfen üzülme demek kolay dceksn belki ama sn üzülünce bnde cok üzülüyormOlumsuz birşey duyunca üzüldüm işte.
Neyse bi dahaki aya artık kist falan kalmazsa klomeni deniycem bi umut
Yok tatlm yumurta olusmuyo ya olusmasi icin igneye gecicezUzulme canim kist olmasindansa bi ay beklemen daha mantikli hem vucudun icin hem bebek icin. Kist olsada tutsada belki bebek tutmayacak.Obur ay daha saglikli bi sekilde baslarsin insallah tedaviye...
Catlama ignesi dimi canim.Asilama degil.
Buketcim benimde yum kendiliginden buyuyup catliyodu ama gebelik olusmadigi icin klomen kullandim yani klomen yum olsa bile gebelik sansi artilirsin diye veriliyor.Ama klomenle 1 yum yerine 2 3 yum olusabiliyo
amin cnm insallahinşallah yeni tedavinde güzel sonuc alırsın cnm