- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.112
- 83
- 34
Zeynep özelden neden yazamıyorum sans
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı haberler canım hormon testi demişsin tam olarak ne demek kan testi mi dediğin?Naber kızlar
Bende yoldayım köye dönüyorum.
Evet canım adetin 3. Günü yapılan kan testi tsh fh prolaktin gibi hormonlarHadi hayırlı haberler canım hormon testi demişsin tam olarak ne demek kan testi mi dediğin?
hayırlısı olsun cnm üzlme benimde kaldı bu ay cuma hsg cektirecemKızlar anca yazabildim.
Hormon test sonuçlarım iyi çıktı.
Ama geçen ayki yumurtam çatlamamış
İlk defa böyle bişey duydum doktordan kızlar ya.
Moralim çok bozuldu.
Doktora söyledim klomen kullanmak istiyorum diye.
Doktor ultrason karnımdan baktı.
Başlayamayız çünkü geçen ayki yumurtan çatlamamış bunu adetle atabilirsin ama eğer klomen kullanırsan büyük bi kist olur buda sakıncalı dedi
Benim suratım düştü tabi
Bu ay hamile kalamayacakmıyım yani dedim.
Hayır tabiki yeni yumurtan olabilir ve çatlayabilir sende hamile kalabilirsin dedi doktor.
Ama klomen kullanamazsın bu ay dedi.
Bi dahaki ay adetin 5. Gününe kadar herhangi bir gün gel muayeneni yapar başlatırız klomeni dedi bi sorun görülmezse dedi.
Böyle işte kızlar çok üzüldüm ya.
Bu ay klomen umudum vardı oda yok.
Kısmet tabiki ama doktordan hiçböyle bişey duymamıştımya daha önce üzüldüm işte.
yasemncm tatlm sen nie klomen kullanmk istion balim yav zatn snn yumurtan olusuyo smdi tek anlayamadgm senin yumurtan neden catlamams ve ne olacak o catlamayan smdi ?Kızlar anca yazabildim.
Moralim çok bozuldu.
Başlayamayız çünkü geçen ayki yumurtan çatlamamış bunu adetle atabilirsin ama eğer klomen kullanırsan büyük bi kist olur buda sakıncalı dedi
Benim suratım düştü tabi
Hayır tabiki yeni yumurtan olabilir ve çatlayabilir sende hamile kalabilirsin dedi doktor.
Bi dahaki ay adetin 5. Gününe kadar herhangi bir gün gel muayeneni yapar başlatırız klomeni dedi bi sorun görülmezse dedi.
Kısmet tabiki ama doktordan hiçböyle bişey duymamıştımya daha önce üzüldüm işte.
İnşallah sonucun iyi çıkar canım ya.hayırlısı olsun cnm üzlme benimde kaldı bu ay cuma hsg cektirecem
tatlm yumurtam hala ayniyms adet söktürücü ile adet olcm nasipse snra 3. yada 4.günü tekrar gtcem igneye basliczNasil cikti sonuclariniz. esmerm91
catlasada hanile kalamiyorm demk de ne demekmis nerden biliosn ki düzenli catladiqini kuzum nolr bi üzme kendni ltfen ltfeeeenİnşallah sonucun iyi çıkar canım ya.
Niye çatlamadı ya üzüldüm ama
zaten çatlasada hamile kalamıyorum 2 kere üzüldüm şimdi.
Bilmiyorum canım kullanayım bi dedim.yasemncm tatlm sen nie klomen kullanmk istion balim yav zatn snn yumurtan olusuyo smdi tek anlayamadgm senin yumurtan neden catlamams ve ne olacak o catlamayan smdi ?
Aynı mı hala canımya.tatlm yumurtam hala ayniyms adet söktürücü ile adet olcm nasipse snra 3. yada 4.günü tekrar gtcem igneye baslicz
Olumsuz birşey duyunca üzüldüm işte.catlasada hanile kalamiyorm demk de ne demekmis nerden biliosn ki düzenli catladiqini kuzum nolr bi üzme kendni ltfen ltfeeeen
Canım seninle durumumuz aynı biliyosun. bana bu ay klomen verdi doktorum , cuma gidicem bakalım ne söyleyecek yazarım burada inşallah. Bende de yumurta oluşuyor ama niye verdi anlamadım, sormadım da inanki bazen bi saflık oluyor insanda..üzme sen de kendini hayırlısı canım kafanı dinlemeye çalış bu ay..Olumsuz birşey duyunca üzüldüm işte.
Neyse bi dahaki aya artık kist falan kalmazsa klomeni deniycem bi umut
Evet canım seninle tamamen aynı durumlarımız.Canım seninle durumumuz aynı biliyosun. bana bu ay klomen verdi doktorum , cuma gidicem bakalım ne söyleyecek yazarım burada inşallah. Bende de yumurta oluşuyor ama niye verdi anlamadım, sormadım da inanki bazen bi saflık oluyor insanda..üzme sen de kendini hayırlısı canım kafanı dinlemeye çalış bu ay..
Uzulme canim kist olmasindansa bi ay beklemen daha mantikli hem vucudun icin hem bebek icin. Kist olsada tutsada belki bebek tutmayacak.Obur ay daha saglikli bi sekilde baslarsin insallah tedaviye...Kızlar anca yazabildim.
Moralim çok bozuldu.
Benim suratım düştü tabi
Catlama ignesi dimi canim.Asilama degil.tatlm yumurtam hala ayniyms adet söktürücü ile adet olcm nasipse snra 3. yada 4.günü tekrar gtcem igneye baslicz
Canım seninle durumumuz aynı biliyosun. bana bu ay klomen verdi doktorum , cuma gidicem bakalım ne söyleyecek yazarım burada inşallah. Bende de yumurta oluşuyor ama niye verdi anlamadım, sormadım da inanki bazen bi saflık oluyor insanda..üzme sen de kendini hayırlısı canım kafanı dinlemeye çalış bu ay..
inşallah canım iyi gelir sonuc ama cok korkuyorum cok gerginim benimde 3 yıldır aynı yumurtam büyüyo ve catlıyo ama kalmıyorum hamile asılama için klomen kullandıgımda günde 1 taneyle 12. günde 20 mm yumurtam oluyodu 14 gün asılama oluyodu hersey nasip aşılama olmayacaksa klomeni kullanma bence sonucta oda bi hormon heleki bazen normal buyuyen yumurtayı cok cabuk kiste ceviriyo bn bunu bi kaç kez yasadım asılamalarım iptal oldu hp rabbim yardım etsin cümlemizeİnşallah sonucun iyi çıkar canım ya.
Niye çatlamadı ya üzüldüm ama
zaten çatlasada hamile kalamıyorum 2 kere üzüldüm şimdi.
inşallah yeni tedavinde güzel sonuc alırsın cnmtatlm yumurtam hala ayniyms adet söktürücü ile adet olcm nasipse snra 3. yada 4.günü tekrar gtcem igneye baslicz